piatok 27. novembra 2015

Into Fall


V tomto článku si pozrieme ďalšiu hru, ktorá sa hrala na Flickri na tému Into Fall (Na jeseň).
V hlave som mala jasný nápad, čo využijem. Zobrala som svojou starý, ale obľúbený jesenný projekt Pumpkin Patch,
do ktorého som vložila lavičku, naaranžovala lístie a išla som fotiť.Usmívající se

Výber aktérov na túto hru som mala už dlhšie hlave. Môj obľúbený párik Johnny a Penelópe sa už dlhšie neukázali, tak som to musela napraviť.Smějící se
Johnny dostal nové oblečenie, ktoré som na zaičatku júla kúpila v zľave v Dráčiku. Veľmi mu pristane. Je od Mattlea.
Penelópe som outfit vytvorila z rôznych kúskov. Je štýle etno-boho, ktorý mám tak rada. Náušnice som kúpila cez leto vo výpredaji v Tescu. Sú jednej z trojsady, prispôsobila som im len háčik na zapichnutie do ucha bábik. Bol to jeden môj malý sen mať perečkové náušnice pre bábiky.Smějící se
Kabelka je vytvorená z náhrdelníka, ktorý som raz kúpila tiež v zľave v obchode Gate. Bude slúžiť ako suvenír do argentískeho obchodu so suvenírmi, mám ešte jednu. Dorobila som kabelke len ramienko z voskovej hnedej nite.
Hnedú koženú bundu si požila od Barbie Twilight Belly Breaking Dawn part 2 zo setu s Edwardom.
Šaty sú z Liv veľkej sady doplnkov.. Silonky a slnečné okuliare si požičala od Style Raquelle 2014 z druhej vlny. A nakoniec čižmy má od Style Teresy 2014 z prvej vlny Melanie.
Psík Turquoise kólia je od Mattela je z roku 1989. A mám ho už dva roky. Vyhrala som ho na nejakej aukcii v rámci E-bay EÚ. Vyrobila som mu obojok s vodíkom asi pred rokom.

A teraz už len samotné fotky.Úžasný


















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára