piatok 3. augusta 2012

Chandra a Zahara



Chandra a Zahara

Ballet Dance Set 2009


S veľkou radosťou Vám predstavujem jeden môj splnený zberateľský sen.Usmívající se Obidve krásky patria k môjmu druhému a zatiaľ aj poslednému nákupu na E-bay.Usmívající sePôvodne som na E-bay nehľadala žiadne S.I.S bábiky, ale niaku peknú Midge, ktorá mi nesmierne chýba v mojej zbierke. Ale spomenula som si, že by som mohla skúsiť popozerať aj niečo iné. Zadala som si názov S.I.S a tam na mňa vyskočil tento úžasný set. Keďže mojej mame sa Chandra tiež páči a rovnako ako ja má veľmi rada aj "Shellinky", dala mi povolenie si ich kúpiť. Teším sa veľmi aj Zahare, pretože doma som mala len jednu bledšiu černošku a teraz mám ešte tmavšiu.
Do Chandry som sa zamilovala u Zizy, ktorá nám tento úžasný set v tomto roku krásne odprezentovala. A neskôr nám viackrát predviedla Chandru aj na jej černošskom blogu.
A tak sa Chandra stala u mňa postupne najobľúbenejšou bábikou z kolekcie S.I.S. A samozrejme aj kvôli tomu, že má moju druhú najobľúbenejšiu tvár Mbili.Smějící se Má veľmi tmvú pleť, ale ešte nie až takú ako má model 04 z BB 001.Usmívající se


Predstavte si, že mi prišli v piatok 13. júla. Asi to bol môj najšťastnejší piatok trinásteho v živote.Smějící se



Všetky kolekcie sestier.
Keby som bola bohatá, určite by som si kúpila aj zvyšné tri setyS vyplazeným jazykem. Už dlhší čas som túžila jednu S.I.S bábiku vlastniť.



Set obsahoval: hrebeň, kyticu ruží, rádio, batoh, fotku Chandry, baletnú knižku, sošku/ocenenie a hviezdu s logom (asi S.I.S), ktorá sa dá aj otvoriť a ružové písmeno "S" sa dá z nej vybrať.


Najprv spoločné fotky sestier spolu.









Najprv fotky malej Zahary. Prekvapilo ma, že je vyššia ako moja Tiffany/Camping family Chelsie. Nikdy som veľkosti menších S.I.S sestier veľmi nevšímala.Rozpačitý Myslela som si, že Tiffany bude rovnocenná kamarátka.Nerozhodný




Zahara má krásny účes a veľmi ma prekvapilo, že má aj náušnice, pretože zatiaľ ani jedna z mojich bábik typu Shelly, Chelsie a spol. nemá náušnice.


Zahara si môže dať dole sukňu, ktorá je na suchý zips. Pod ňou má krátke nohavice. Top je tiež samostatný kus outfitu.


Čierne baletky.


A teraz fotky prekrásnej a dokonalej Chandry.Usmívající se Je to v poradí už tretia Barbie s tvárou Mbili, tentoraz playline, ale pre mňa má rovnakú hodnotu ako zberateľská Barbie. Chandra má vykombinované telo - kĺbové ruky ako Fashionistas bábiky a klasické skryté kĺby v nohách ako väčšina playline bábik.












Chandra má tiež náušnice a aj saténovú stužku ako náhrdelník.


Bolerko, ktoré sa zapína vzadu na suchý zips.


Sukňa.


Baletky, ktoré dobre nedržia.


Chandra si dala dole sukňu.


Chandra sa rozcvičuje aj so Zaharou.Usmívající se



Chandra si dala dole aj bolerko a ostala v gymnastickom úbore.Smějící se




A ako to už u mňa býva zvykom vymyslela som pár kreatívnych fotiek v provizórnom baletnom štúdiu.Usmívající se






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára