utorok 29. mája 2012

Svadobný altánok


Dosť oneskorene na konci mesiaca máj Vám predstavujem náš predprojekt. Je súčasťou hlavného projektu. Svadobný altánok.


Téma svadba ma vždy fascinovala. Od svadobných šiat až po výzdobu. Dá sa s ňou krásne vyhrať.
Mám aj ušité svadobné šaty. A tak medzi rečou som hovorila mame, že neviem v akom prostredí ich ofotím. Hovorila som jej, že by mohla niečo vymyslieť. Mierila som na svadobný altánok. Ako malej mi jeden vyrábala pre Barbie, ale ten sme už dávno rozobrali a ani nebol veľmi pekný.
Mama sa môjho nápadu s radosťou chytila a vyrobila mi prekrásny altánok.
Ako modelku som si zvolila Zafiru, ktorú som obliekla do svadobných šiat Fashion Fever od Mattela. Svadobnú kyticu robila moja mama. Zatiaľ moje ušité sú síce dokončené, ale musím doladiť ešte pár detailov. Hlavný projekt už asi uvdíte až v júni.













Vrch altánku je spravený z kostry umelého venca na pohreby. Čečina sa rozobrala na iné kvetinárske účely a kostra nám ostala. Stĺpy sú vlastne valce. Podlaha, vrch a stĺpy sú obalené látkou, ktorú sme raz kúpili v Jysku pre účely Barbie nábytkov. Máme ju celý kotúč a použila som ju napríklad pri modely Ľadová kráľovná. Na obmotanie sme použili 3 strieborné guličkové reťaze, ktoré sme kúpili v novom kreatívno-dekoračnom obchode. Ďalej sme použili biele krajčírske ružičky, strieborné nite, bielu kvetinkovú girlandu (ktorú máme ešte z kvetinárstva), striebornú mašlu a motívy holubice, srdca a nápisu Love, ktoré máme z dekoračnej girlandy, ktorú sme kúpili v Kiku.






Mama tieto motívy ešte dotrbietala, pretože nie všetky boli rovnako postriebrené.


Črepníky boli raz kúpené v Baumaxe, mama ich obalila do bielej látky, strčila doň striebornú vianočnú gulu, ozdobila rovnakými kvetinami aké sú na girlande a ešte zapichla bielu umelú kalu.
Okolo kvetináčov sú "kamene", pôvodne tvrdé cukríky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára