piatok 1. júna 2012

Kylie


Australia

Dolls of the World 2012


Predstavujem Vám môj darček k tohtoročným 21. narodeninám, ktoré oslavujem dnes, 01. 06. na MDDMrkající. Je to Dolls of the World, Australia, 2012, Pink Label.
Niektorí z Vás už dlhšie vedeli, že jednu krásku z tejto kolekcie mám dostať na narodeniny. Bohužiaľ, všetci ste tipovali zle. Mysleli ste si, že to bude Čína. A teraz vysvetlenie, prečo práve Austrália. Do Alltoysu doniesli na začiatku marca len Austráliu a Írsko. Írsko sme sa rozhodli kúpiť a netrvalo dlho sme sa s mamou dohodli, že kúpime aj Austráliu, ktorú schováme a dostanem ju až na narodeninyUsmívající se. Pretože sme sa báli, že sa vypredá. A až po našej kúpe oboch bábik, Alltoys doniesol Čínu a Argentínu. Ale to bol len prvý dôvod. Druhým dôvodom bolo, že sme s mamou robili pred 6 rokmi meninovú oslavu s témou Austrália. Stavba nebola taká pekná ako poznáte dnešné naše stavby, tak sme ju rozobrali. A ostalo nám plno vyrobených suvenírov a aj austrálske oblečenie, ktoré mama ušila pre Barbie.
Ako ste asi pochopili, Austrália bude mať pre mesiac Jún vlastný projekt - novú stavbu. Treba ešte dokončiť suveníry a pofotiť. Možno bude až na konci júna, keďže meškám s projektom na mesiac Máj.
Meno Kylie som jej vybrala podľa austrálskej speváčky Kylie Minogue. Meno som si overovala aj na nete, a je pravé austrálske. Je to v poradí moja druhá Barbie s tvárou Aphrodite.
Aj pre mňa je najslabším článkom zo štvorice DOTW, ale aj tak sa mi veľmi páči.
A teraz prídu fotky, ktoré Vás budú chcieť presvedčiť, že aj Austrália-Kylie je krásna Barbie.Smějící se


Ako vidíte, tieto krabice sú tvare kufra a sú krásne do detailov vypracované.







Certifikát.


Nálepky, zabudla som ofotiť aj ružový pas, kde sa lepia tieto samolepky. Samozrejme ja som nalepila nálepky na suveníry.


Na stojane, súčasťou je aj hrebeň.


Roztomilá Koala, ktorej som dala meno Euca. Na internete sa mi podarilo nájsť zoznam vhodných mien pre koaly.Smějící se Čo všetko na inernete nenájdete?!







Koala Euca veľmi dobre nedrží na Kylie.Nerozhodný



V klobúku.


Pohľad na košelu.


Opasok.


Plátená sukňa.


Taška. Dá sa otvárať.


Kozačky sú svetové, zatiaľ som nemala doma žiadne hnedé. Už mám aj nápad, ku akému modelu ich použijem.Usmívající se


Má úžasné zlaté kruhy.






Oblečenie a doplnky sú celé skvelé, pretože sa dá vykombinovať a využiť pre súčastnú módu. Predsa len to nie je kroj.Smějící se Našťastie nie je doň ani zašitá ako napr. Čína, o tej som to niekde čítalaNerozhodný.


Má krásne bledé a husté blond vlasy. Dĺžku vlasov má rovnkakú akú mám ja.Smějící se Patrí v zbierke medzi dievčatá, ktoré majú kratší účes.


Ešte jeden detailnejší pohľad do tváričky.Mrkající


A pár kreatívnejších fotiek. Klokany sme kúpili ešte v minulosti na oslavu. Je to vlastne peňaženka/kľúčenka, mala aj rukoväte, ale tie sme teraz odstrihli a aj krúžok na zavesenie. Kúpili sme ju v Ľudovke len za 30 Sk. Vlajku som vyrábala ja.



Teraz s bumerangom. Ten som vyrobili z plastelíny. Na tom slnku sa mi už aj topil.Nerozhodný



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára