streda 28. júla 2021

Letné pletené outfity od Nauriel 🌞


Po vyše mesiaca bez blogovania sa opäť hlásim.😊😎👋 Mám zopár letných fotiek na články, taktiež narodeninové darčeky a keďže nemám nafotené dva nové prírastky, rozhodla som sa siahnuť po jednom vlaňajšom fotení, ktoré som tu chcela mať uverejnené ešte vlaňajšie leto.😔

Vlani na narodeniny som dostala krásne darčeky, ktorými ma veľmi prekvapila zberateľka Lenka/Nauriel.
Obsah darčekov od nej som Vám ukazovala len tento rok v jednom februárovom článku. Kto si chce darčeky "oživiť" v pamäti, nech pozrie tu.

Takže povieme si niečo o tomto fotení. Z balíčka som si vybrala dva kusy pleteného oblečenia od Lenky, ktoré tvorili zeleno-žlté šaty s krátkym rukávom nad kolená a krátkorukávkové tričko v ružovo-fialovo-modro-zelených tónoch. Pre mňa sú oba kúsky krásnymi letnými kúskami, tak som sa na začiatku vlaňajšieho júla rozhodla ich i patrične ofotiť.😃😅
Rozmýšľala som ako ich nafotiť, aby bolo prostredie letné a neopozerané. Síce pozadie v podobe bielych tehál je už u mňa zopár rokov "stálica", ale hlavná časť scény je novinka.

Pred vyše dvoma rokmi som dostala jednu objednávku na nábytok, jednej pani som zariaďovala domček pre bábiky jej dcérky a mala som za úlohu vytvoriť i terasový set.
Úplne základnou vecou mojej tvorby tohto nábytku bolo jedno video od youtuberky My Froggy Stuff, ktorá "ratanový" gauč robila do jednej jej letnej izbičky. Froggy urobila celý gauč z jutového špagáta. Avšak opierky/bočnice jej gauč nemal. A mne sa to nepáčilo. Preto som jej návrh prepracovala a vytvorila si gauč s opierkami. Pridala som ešte i stolík. Vyrobila i menší gril. 
Tieto nábytky na želanie by som Vám mala tiež ukázať.
Keďže som mala konečne i prax a osvedčený nápad, rozhodla som sa vytvoriť veľký záhradný set nábytku aj pre moje bábiky do ich patia, ktoré už majú i 4 roky nedorobené...😒
Pred dvoma rokmi aspoň dostali tento gauč + som urobila i dve menšie kreslá a tiež väčší stolík. Na týchto fotkách chýbajú obe kreslá, ale pri tomto fotení boli zbytočné.
Vlani na jar som konečne celému setu došila vankúše v pastelových farbách.

Miniatúry v podobe paelly, džbánu a menšieho pohára s džúsom sú japonskej značky Re-ment a dostala som ich ešte pred 3 rokmi do daru. Sú proste dokonalé!
Kvetinové aranžmá na stole a vedľajší príručný stolík s kvetinovou výzdobou v bielej mise sú práca mojej mami.😊
Drevené tácky/prestierania s motívom citrónu sú rozobraté z jednej letnej ozdoby z Kiku. Mám ich omnoho viac i v rôznych veľkostiach a typoch ovocia. 
Pohár s dáždnikom je z ex-môjho letného setu podľa seriálu Hannah Montana.
Psík pochádza z Barbie kuchyne/chladničky z môjho detstva.

A teraz bábikám. Obe moje krásky nosili módu z Lenkinej dielne celú vlaňajšiu sezónu jar/leto.
Šaty má na sebe Dalilah (Barbie černoška Holiday 2016) a tričko zase Jamila (Barbie The Look City Shine).👧👩
Druhej menovanej je tričko troška širšie, pretože má útly typ postavy s kĺbovým telom MM, lenže mne sa v týchto farbách veľmi páčila, tak som jej k tričku pridala ešte fialové šortky.
A nesmiem zabudnúť, že od Lenky som dostala i plno úžasných šperkov z jej krásnej dielničky a obe dámy si niektoré z nich aj dali na seba. Jamila má fialové guličky (bledomodrý náramok je z doplnkových Barbie Basic 001 setov) a Dalilah (zlatý náramok je zo setu veľkého outfitu od bábiky Liv) zase zlatú súpravu s malými "očkami" v podobe náhrdelníka+náušníc.
Obe majú slnečné okuliare od Mattela.

Lenka ešte raz Ti i takto po roku veľmi krásne ďakujem.💚💜💙 Tvoja tvorba na bábiky je ako sen, oblečenie i šperky. Neviem si vybrať, čo je krajšie.😍

Niektoré šperky ste už vo vlaňajších foteniach do A-Z fotografickej výzvy na Flickri mohli vidieť a určite ich ešte u mňa veľakrát uvidíte.

Mám nafotené dva kúsky oblečenia, ktoré uvidíte nadchádzajúce ročné obdobia, plus som nefotila ešte dve baretky od Lenky, posnažím sa to nejako dohnať.

Prajem krásne pozerania bez môjho "kecania".😁😉




















2 komentáre:

  1. Dokonalosť a nádhera :-) Ja tieto ručné veci vždy obdivujem u každej z vás a to posedenie, wau. To by sa mi páčilo aj vo veľkom živote, aj v tom malom :-) Krásne darčeky a úžasné fotky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To mě moc těší, že se oblečení hodí 😊 Ovšem to letní posezení, to je dokonalost, prostě vymazlené jako vždycky, hned bych si sedla k nim 😊

    OdpovedaťOdstrániť