nedeľa 11. marca 2012

Shannon

Ireland

Dolls of the World 2012




Predstavujem Vám moju prvú Barbie z kolekcie Dolls of the World 2012, Ireland, Pink Label.
Túto Barbie som vôbec nemala na pláne. Jej príchod do zbierky bol veľmi rýchly.
Chystali sme sa na návštevu k rodine, už sme aj dosť meškali, keď ma mama nahovárala aby sme sa ešte išli pozrieť do obchodného centra - Centro Nitra do Alltoysu.
Ja som ani veľmi nemala chuť, ale mama je už o do mňa dosť "nainfikovaná", že je zvedavá, či nevyložili niečo nové. Myslela som si, že určite doložia nové Fashionistas, poprípade niake nové playline a o zberateľských som dosť pochybovala, keďže som sa po Vianociach u nich pýtala, či majú na pláne priniesť zberateľské Barbie, dostala som odpoveď, že nevedia.
Na moje veľké prekvapenie okrem rôznych nových playline Barbie doniesli dve zberateľské Barbie zo sveta, konkrétne Austráliu a Írsko.
Do Írky som sa na prvý pohľad zamilovala. Aj keď má už pre mňa obyčajnú tvár GG.
Austrália nie je špatná, ale nie je ničím výnimočná. Maľba tváre je dosť jednoduchá, najkrajšie sú na nej šaty.
Mame sa obidve veľmi zapáčili, hneď vyprávala o projektoch, kde by ich použila.
Aj keď sa mi Írka veľmi páčila nemala som na ňu peniaze. Dosť som sa vyhádzala s dvoma novými plánovanými prírastkami a vedela som, že do narodením ani nepomyslím na nový.
Ale mama mi navrhla, že ona si chce urobiť niečím radosť a tou radosťou je Írka.
Takže Shannon je vlastne aj jej zberateľská Barbie. Po vybalení sme začali pracovať na novom projekte, kde sme využili Shannon. Ten pôvodný sa odsunul na neurčito, buď ho stihneme dokončiť do konca marca alebo sa odsunie na ďalší mesiac.
Shannon sme hľadali na nete typické írske meno a najčastejším a najkrajším menom bola Shannon. A je to moja prvá tvár GG v zberateľských Barbie, ale 12. v celkovej zbierke a tretia hrdzavovláska.




Krabica je veľmi pekne vypracovaná do tvaru kufra. Tak sa aj otvára. Musela som ju detailne vyfotiť zo všetkých strán.Usmívající se















Vnútro krabice má na pozadí typickú írsku krajinu.






Certifikát.




Pas do ktorého sa majú lepiť nálepky v pravo. Tieto doplnky mi prídu skôr vhodné pre plaline Barbie. Ja som síce nálepky už využila, ale je to dosť veľká zbytočnosť.




Na stojane a s hrebeňom. Aj ten mi príde divný pri zberateľských Barbie.Nerozhodný




Írsky seter Bono. Hádajte podľa, ktorého známeho Íra dostal svoje meno?
Je zlatučký, aj keď mi príde tiež vhodnejší pre playline bábiky, ale aj tak sa mi páči nápad, že každá Barbie zo sveta má typického domáceho maznáčika pre danú krajinu.Usmívající se


















Na tejto fotke môžete postrehnúť, že Shannon má melírované vlasy. Sú proste nádherné. Mali dosť gélu aby sa jej kučery dole držali, ale ja som ju prečesala aby boli vlasy prírodzené.




Typické topánky.




Veľmi ma teší, že má aj krásnu korunku/čelenku.Usmívající se




Má aj zlatý náramok.




Prekrásne krojové šaty. Pod šatami má biele legíny/punčochy.




Pohľad do jej krásnej tváričky.










A pár fotiek z Írska. Túto pixličku nám priniesla susedka, keď bola na služobnej ceste v Írsku. Vnútri boli cukríky. Moja mama totiž to zbiera pixličky, máme ich plno na vrchu kuchynskej linky.






Klobúk a vlajku som vyrábala ja pre nás "írsky projekt".





Veľmi sa mi páči aj v klobúku. No, nesvečí jej?













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára