nedeľa 4. novembra 2012

Mačky sú presťahované



A v druhom článku sa opäť stretávame s mačkami.
Prvé tri fotky patria medzi úplne prvé, ktoré som fotila v novom domove.Usmívající se Zľava do prava: Louis, Charlotta, Ross, Emma a Raquelle.

Naše mačky sa udomácnili a aklimatizovali v novom prostredí veľmi rýchlo. Na rozdiel od nás.
Majú vlastnú izbu, lódžiu so sieťkou a okupujú celý byt.Smějící se
Emma nám dokonca aj dosť pribrala.Rozpačitý
Lódžiu bohužiaľ nestihli využiť, pretože kým sa sieťka konečne objednala a namontovala, ochladilo sa a prišla zima. Keby mi fungoval internet o 2 mesiace skôr, tak by som mala možnosť sieťku objednať aj skorej a mohli si užívať ešte babie leto. Takto boli na balkóne len raz.



Ross so svojou mamou Emmou.


Raquelle pokračuje so svojími starými zvykmi aj v novom byte. Na druhých dverách v obývačke, keď sa dobre pozriete je tiež mačka (len neviem už ktorá).



Louis


Joey

Obidvaja kocúri nám pomáhali pri zariaďovaní domu pre Barbie.
Je to náš "mega projekt", na ktorom pracujeme intenzívne už vyše mesiaca. Chystám sa ho konečne pofotiť, aj keď je ešte stále vo výstavbe.Smějící se


Počas teplých jesenných dní. Zľava do prava: Raquelle, Charlotta, Phoebe a Emma.


Slniečko svietilo aj na Rómea.




Dvere do obývačky a do mojej izby sú dosť populárne. Okrem Raquelle sa vedia na ne dostať aj iné mačky, napr. na fotke je Raquelle so sesternicou Charlottou.Smějící se


A na záver to najlepšie.S vyplazeným jazykem Pri mojom neustálom upratovaní a premiestňovaní materiálov mi mačky (konkrétne Rómeo) ukradli sáčok s mojou zbierkou farebných pierok. A mali s nimi neuveriteľnú zábavu. Na fotke je Louis, Charlotta a z mačkacieho tunela vytŕča chvost Rómeovi.


Zločinci sú prichytení pri čineSmějící se.


Na posledných troch fotkách môžete vidieť našu chodbu so stavanou skriňou a troška neestetickými mačacími záchodami.
Dve stavané skrine tvz. rool-door boli súčasťou bytu. Jednu úplne novú máme na chodbe a druhá sa nachádza v najmenšej izbe, v ktorá slúži ako izba pre mačky a aj ako knižnicaUsmívající se.
Pre našu chlpatú rodinku je to neuveriteľná zábava sa do nich neustále schovávať, keď sa napríklad ponáhľame a chceme si zobrať len kabelku a topánky a hneď sa nám pritom dve-tri mačky schovajú okamžite do skrine.S vyplazeným jazykem
Náš Joey o tom vie svoje, veď len pred 2 týždňami strávil celú noc v jednej z nich. Ja som si len na chvíľku otvorila a niečo vložila do skrine, nezapla som pri tom svetlo a Joey sa mi tam vopchal.Smějící se Koľkokrát len počuť mňaukanie alebo škrabanie a už s mamou vieme, že sa niekto dostal tam, kde nemalSmějící se.
Nemajú sa naše mačky dobre?Úžasný

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára