sobota 3. novembra 2012

Mačky sa sťahujú


Už dlho som Vám nedávala žiadne fotky s mačkami. A aby ste na ne náhodou nezabudli, dávam Vám najprv len dve fotky zo starého domova s EmmouUsmívající se.

Fotka vznikla ešte v auguste počas jednej horúcej letnej noci.
Od augusta sme museli postupne začať vysťahovávať z domu naše veci do nového bytu.
Ale u Barbie zbierky som sa rozhodla, že pôjde s mačkami ako posledná. Pretože ju považujem za môj najcennejší majetok a nechcela som aby Barbie bývali ešte v neobývanom byte.
Ich celý dom, nábytky, príslušenstvo a oblečenie som mala zbalené trocha skoršie a celá Barbie rodinka zatiaľ čakala vo visiacich látkových regáloch, kde mi pôvodne visela zbierka plyšových hračiek. Zberateľských Barbie sa to netýkalo, tie boli na svojom pôvodnom mieste v knižnici na poličkách.
Asi dva týždne do termínu vysťahovania som sa rozhodla, že konečne nastal čas aj na ich zbalenie.
Samozrejme mačky mi pritom "pomáhali" a ako zvyčajne jedna z najdrzejších mačiek Emma S vyplazeným jazykem to troška prehnala a vyšplhala sa na látkové regále, ktoré viseli na garniži. Bála som sa, že sa s nimi zrúti. Našťastie mačky vedia udržať rovnováhu aj na užších miestach.
Tieto fotky fotila mama, pretože ja som práve stála na skrini a chystala som sa odmontovať dole regále s bábikami.Smějící se


Emma bola na novom mieste veľmi spokojnáÚžasný. Veď posúdťe sami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára