piatok 1. augusta 2014

Darčeky od Terky


Po roku som bola znova obdarovaná. Asi so musela aj tento rok dosť poslúchaťSmějící se. keď som dostala toľko krásnych darčekov. Tentokrát od Terky - Lily Fashion.


S terkou sme sa posledné mesiace cez e-maily dosť skamarátili, tak keď oslavovala svoje narodky, Terka ma prekvapila a poslala mi vlastnoručne vyrábanú pohľadnicu, ktorú ste mohli vidieť už v článku o mojich narodeninových pohľadniciach. Preto, keď mala Terka začiatkom júla narodeniny, tak som jej poslala darček a taktiež vyrábanú pohľadnicu, ktorú u mňa uvidíte neskôr. Ale Terka ma prekvapila ešte dvakrát. Druhýkrát mi poslala pohľadnicu z Chorvátska, kde bola s rodinou na dovolenke. A tretíkrát ma nesmierne prekvapila tento týždeň, keď som v schránke našla tučnú obálku.Usmívající se
A teraz sa poďte pozriem na detailnejšie fotky darčekov, ktoré boli v obálke.


Prvý a pre mňa jeden z najkrajších darčekov boli vlastnoručne vyráabané šaty, ktoré vyrábala so svojou mamou. Sú z jej novej kolekcie Black and White.Usmívající se Šaty ešte nafotím na bábike.
Biela figúrina je od Mattela.


Taška, do ktorej si môžem šaty uložiť.


Aj s venovaním.


Mušľa, vlastnoručne vyrábaný náhrdelník pre bábiky a sklené srdiečko.


Náušnice. Veľmi sa mi páčia, sú také retro, ružovú mám rada a neónové farby sú stále v móde.S vyplazeným jazykem


Mini lapač snov. Je to kľúčenka, ale ako píše Terka a ja s tým aj úplne súhlasím, je to skvelá dekorácia pre bábiky. Ja si ho odložím do projektu/obchodíka so suvenírmi "Indiáni". Raz, ak budem mať Barbie DOTW Severoamerickú Indiánku.Usmívající se Je nádherný, ja mám doma trocha väčší z Kiku, ale ten nie je takto krásne vyzdobený.


Nakoniec fotky pohľadníc, ktoré mi poslala. Ako prvá je z Terkinho mesta Pacov, kde býva.


A posledná je tá už spomínaná pohľadnica z dovolenky v Chorvátsku - ostrov Rab.Usmívající se

Terka srdečná vďaka za všetko!!!!!Mrkající

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára