sobota 18. apríla 2015

Šaty v čínskom štýle


Pokračujem prezentácii ďalšieho vianočného darčeka od Niky (nikusikba.blog.cz). Všetky darčeky ste mohli vidieť v tomto článku - tu.
Dnes Vám ukážem šaty v čínskom štýle, ktoré som obdivovala na Barbie Basics kočkách s tvárou Kayla/Lea u Niky, tu je ten článoček.Usmívající se

Nika si zapamätala ako som ich vtedy obdivovala, tak mi jedny z nich podarovala, za čo jej ešte raz veľmi pekne ĎAKUJEM!
Na ich prezentáciu som vybrala moju obľúbenú Fashion Fever Leu a to z dvoch dôvodov. Prvým dôvod bol, že nechcela som šaty obliecť rovnakým Basics kočkám, na ktorých ich mala Nika a keďže sú to čínske šaty, chcela som vybrať len exotickú - "šikmookú" krásku. Tak som sa rozhodla vybrať jednu z mojich dvoch zástupkýň tváre Kayla/Lea v playline kolekcii. A to mám len dve: FF Leu a baletku Leu, u mňa má meno Lian.
Vybrala som FF Leu, kvôli maľbe tváre, ktorá sa k šatám lepšie hodí, čo je vlastne ten druhý dôvod.Usmívající se

Lea má okrem spomínaných šiat na sebe náušnice zo zlatníctva "Zmrzlinka"
(o šperkoch bude v budúcnosti vlastný článok) a topánky od DOTW Barbie Číny - Sulyn.
Kozmentický stolík, taburetka, zrkadlo a parfémy sú výrobky od firmy "Matter". Pravidelní návštevníci môjho blogu ich poznajú aj s niektorými ostatnými čínskymi doplnkami z čínskej spálne/dioráme - Chinese bedroom. Vejár je môj vlastný výrobok.
























A tu je dôvod, prečo sa mi šaty od Niky, tak veľmi páčili. Táto Barbie sa volá I message alebo "SMS" Barbie z roku 2004 a jej šaty sú tiež robené v čínskom štýle. Vždy sa mi strašne páčili. Tu ju má nafotenú Vlaďka aj s jej kolegyňou, len šaty sú skryté pod kabátom. Preto si ich môžete pozrieť tu - u Edity, ktorá ju pred rokmi nafotila na Barbie Basic 2.5 Louboutinke, na ktorej som si tieto šaty ešte viac zamilovala.Smějící se

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára