streda 15. marca 2017

So in Style Baby Phat


Aby ste sa mojich noblesných a elegantných fototiek neprejedli, rozhodla som sa dať troška pauzu a vrátiť sa k iným článkom. Pretože ešte v tomto štýle budem predstavovať svoje najnovšie prírastky.
Jedným z iných článkov je i rubrika rôzne série bábik. Jedná sa o bábiky Barbie, ktoré u mňa tvorili alebo tvoria nejakú sériu. Prvú, ktorú ste mohli vidieť vlani boli moje Barbie Basic 001.Usmívající se


V tomto článku si ukážeme veľmi obľúbenú čisto afro-americkú sériu playline bábik Barbie - So in Style, ktorá sa predávala len na americkom trhu. Tvorilo ju 5 kamarátok a 1 kamarát. Bábiky mali každá inú černošskú pleťovku. Od najtmavšej po najbledšiu - Chandra, Kara, Grace, Trichelle, Marisa a Darren. A tieto dievčatá mali i svoje malé sestričky. S výnimkou najbledšej Marisy, ktorá pribudla do kolekcie až ako posledná.
Chandra má sestru Zaharu.
Kara má sestru Kianu.
Grace má sestru Courtney.
Trichelle má sestru Janessu.
A Darren má brata Juliena.
Každá z dievčat má moju najobľúbenejšiu tvár Mbili. Niektorým zberateľom sa práve táto kolekcia nepáčila kvôli tomu, že vždy to bola tá istá tvár.
Ja som bola vždy spokojná, milujem ju, len škoda, že táto kolekcia sa objavila naposledy v roku 2014, bola posledná a Mattel ju vlastne zrušil.Zamračený
Mattel asi vyčerpal všetky témy a keď sa snažil vopchať do pier Mbili zuby, tak to bola úplná hrôza. Podľa mňa zubaté Mbili nadobro pochovali túto kolekciu. Čo mňa osobne veľmi mrzí. Hádam sa k nej ešte raz Mattel vráti.

Okrem tohto bábiky z tejto kolekcie mali vždy výhodu i vtom, že mali moderné, štýlové a hlavne nie ružové oblečenie a doplnky. Z toho dôvodu bola táto afro-americká kolekcia bábik Barbie u Mattela obľúbená.
I ja som chcela vlastniť aspoň jednu S.I.S Barbie. Mojou vyvolenou a zároveň i len mojím druhým nákupom na E-bay voľba padla na S.I.S Chandru v baletnom sete so sestrou Zaharou, ktorá sa mi nesmierne zapáčila u Vlaďky (ziza.blog.cz) na jej blogu a ja som ju nutne musela mať. Páčilo sa mi hlavne to, že mala tmavú pleť a čiastočne kĺby (má kĺbové Fashionistas ruky v kombinácii so skrytými/pukacími kĺbami v kolenách). Plus mám rada veľmi detičky typu Shelly a jej kamarátky.Usmívající se Zahara síce nepatrí do Shelly clubu, ale keďže má vyššie telo ako Shelly, či Chelsea, bola to len výhoda,
ktorá mi vôbec nevadila, veď všetky deti nie sú rovnaké.Smějící se
Táto Chandra, ak sa nemýlim pochádza z úplne prvej So in Style kolekcie, čo je vlastne taká debutová. Je z roku 2009.

Ja som si ju kúpila v roku 2012. V 2013 avizoval Mattel novú, pre mňa vysnívanú kolekciu s názvom Baby Phat. A to z toho dôvodu, že bábiky mali mať kĺbové telá, čo sa mi už vtedy veľmi rátalo, aj keď som v tej dobe ešte vôbec neprekĺbovala svoje bábiky. V tejto kolekcii vyšli 4 kočky - Marisa, Grace, Kara a Chandra. Keďže Chandru som mala, tak som si najskôr z anglického E-bay zaobstarala Marisu, ktorá sa mi z tých 4 páčila najviac. Nedalo mi to a od iného predajcu tiež z anglického E-bay som si zakrátko dokúpila Grace a Karu za jedno poštovné. Keďže išli len u UK, tak cena vyšla vtedy celkom slušne. Chcela som mať rôzne černošké pleťovky a vďaka tejto kolekcie to bol ajedinečná príležitosť ich získať.Úžasný
Nad Chandrou som aj rok váhala, je krásna, oproti mojej mala normálny pohľad, kučeravé vlasy a bola celokĺbová. Aj som rozmýšľala, či ju nekúpim, vymením telá so svojou a túto predám. Neurobila som to, našťastie toto svoje rozhodnutie ani neľutujem.
Dievčatá majú módne oblečenie podľa módnej celebritnej značky Baby Phat, ktorú v roku 1999 založila americká modelka a módna dizajnérka Kimora Lee Simmons (podľa, ktorej je i tá slávna a medzi zberateľmi veľmi obľúbená BarbieSmějící se) so svojím dnes už ex-manželom Russellom Simmonsom. Táto značka má v loge mačku a dnes už patrí pod inú módnu značku, keďže ju nakoniec predali.

Každá bábika z kolekcie Baby Phat mala pri sebe papierovú tašku z logom mačky náušnice, slnečné okuliare a vyobrazenie mačky ešte na nejakej časti ich samotného odevu. Tieto 4 body mali spoločné
Fotila som ich vlani v júni, krátko pred odchodom dvoch z nich.
Keďže sa jedná o rovnakú kolekciu, musela som si ich nafotiť aj konečne spoločne. Na pamiatku.Usmívající se
A prečo som sa ich rozhodla predať? Malo to svoje opostatnenie. Potrebovala som totiež kĺby pre svoje zberateľské Basic kočky, ktorých som sa rozhodala nechať v zbierke a veľmi som pre ne potrebovala kĺbiky.
Zástupkýň tváre Mbii som mala v počte 5 kusov. Pre mňa má krajšiu maľbu tváre Barbie Basic Mbili 001, 2.5 i 003. Tie všetky som si všetky tri nechala, rovnako aj Marisu z tejto série, pri ktorej som si bola istá, že si ju i so SIS Chandrou nechám.

Naskytla sa mi vďaka zberateľke Monike príležitosť, ona si svoje Barbie bábiky prekĺbuje na telá Model Muse a ja zase na rôzne kĺbové. Tak sme si niektoré vzájomne vymenili a pár bábik som jej aj predala v celku. Konkrétne zobrala i tieto dve Baby Phat Mbili. Viem, že Grace si aj nechala, ale Karu hneď poslala ďalej, ak sa nemýlim niekde do Čiech.
Po konzultácii so zberateľom Ľubom som prišli k záveru, že telo od Kary je vhodné pre plavkovú Basic Mbili moju Sherry a telo od Grace zase pre Basic čiernošatovú Mbili moju Iman.
Síce na 100% farebne nesedia, ale ten rozdiel je dosť nepatrný, viac ho vidieť pri Iman, ale voľným okom, či na fotkách ho ledva zbadáte. Chvalabohu, že som mala v zbierke práve tmavú Karu, pretože inak by som asi nezháňala telo pre plavkovú Basic a buď by som si ju nechala na pôvodnom tele alebo by som ju poslala ďalej do sveta.
Takže som zabila dve muchy jednou ranou a bola som absolútne spokojná, že mi tieto výmeny bábik a tiel úplne sadli.Úžasný

A tú sú dievčatá v plnej paráde.Usmívající se



Od najtmavšej po najbedšiu - Kara, Grace a Marisa.Usmívající se
Kara má logo mačky nakreslené na šortkách overalu, Grace ho má na opasku a Marisa na náhrdelníku.
Oblečenie od Kary som si nechala, pretože je moje najobľúbenejšie. Topánky už odišli preč. Zatiaľ mám i celý outfit od Marisy, i keď tá do ružova lesklá blúzka nie je moja šálka kávy. Fialové legíny s kvetinovým vzorom sa ťažko kombinujú.
Z outfitu od Grace som poslala ďalej ružový svetrík s opaskom. Tiež ma až tak neoslovil.






Dievčatá z Baby Phat kolekcie mali náušnice podelené do dvoch farieb a do dvoch tvarov. Marisa mala strieborné kruhy a Grace také isté len v zlatom prevedení. Kara mala zlaté hrubé kruhy a Chandra z tejto kolekcie zase strieborné hrubé.
Topánky a slnečné okuliare mala každá iného typu, tvaru a farby.Usmívající se To je taká malá štatistika.


Marisa

Moja obľúbenkyňa, ktorá si ma získala neviem kvôli čomu, ale je pre mňa najkrajšia z tejto kolekcie. Má krásny bočný pohľad a pôsobí na mňa nežne - dievčensky.


Grace

Na nej mi veľmi jej výrazné zelené oči, čo medzi mojími bábikami je vzácnosť. Tento odtieň je fakt menej zvyčajný.
Jej účes je taktiež zaujímavý. Predné vlasy sú oproti zvyšku kráetke a vo vlasoch má i bledé melíre.
Pre mňa je druhá najkrajšia z tejto mojej trojky.


Kara

Bola najtmavšia z týchto troch, hnedé vlásky troška splývali s jej farbou pleti. Jednou zvláštnosťou bolo to, že mala namaľované na boku vlasy, čo má v súčastnosti napr. aj AA narodeninová Barbie.
Pre mňa má najkrajší outfit, ale vždy bola u mňa na 3.mieste v obľúbenosti.



A ak by ste mali záujem vidieť aj štvrtú SIS krásku Mbili z tejto série Chandru, má ju napríklad Ľubo alebo Hanneton, ktorá ju má aj v originál outfite.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára