piatok 3. februára 2012

Samantha


Fashionistas Raquelle 2012


Predstavujem Vám môj najnovší úlovok z tohto týždňa. Fashionistas Raquelle, ale u mňa sa volá Samantha.
Už od začiatku januára chodím na pravidelné návštevy do Dráčika.
Ale náhodou som mala v stredu možnosť ísť aj do Alltoys. Veľmi som neverila, že sa za dva týždne niečo zmenilo, ale dosť som sa mýlila. Hneď môj prvý pohľad smeroval na stredný regál s novými Fashionistas.
Pozerala som a pozerala som a na chvíľu som sa zľakla, že nevidím Raquelle. A potom som si každú osobne pozrela. Obe Barbie, aj tá so zatvorenými ústami ma veľmi nezaujali, Teresa sa mi vôbec nepáčila a Nikki neporazila u mňa úplne prvú Fashionistas Artsy.
Raquelle ma vôbec nesklamala a ako druhá sa mi páčila Summer, pôsobí na mňa veľmi miloUsmívající se.
Kena a Ryana nemali, rovnako ako iné novinky.
Každá Fashionistas bola balená s dvoma šatami. Bála som sa pozrieť na cenu, ale skoro som padla na zadok, keď som zbadala sumu 16€. Samozrejme cena urobila svoje a ja som si celá šťastná a vysmiata niesla domov Raquelle.Smějící se
Raquelle je veľmi pekné meno, veď sa mi tak volá aj moja mačka, ale už jednu Raquelle mám s tvárou Summer. Preto som jej musela vymyslieť nové. Tým nastal menší problém. Mená, ktoré mám v zásobe mi k nej vôbec nešli. Hľadala som hlavne typické americké meno. Alebo niaku speváčku/herečku, ktorá by sa na ňu podobala, ale žiadna sa mi na Raquelle nepodobala.
Napokon mi mama včera večer dala typ, či by sa nemohla volať Samantha.
Chvíľku som premýšľala a nakoniec som ho uznala za vhodné.Usmívající se
Celý týždeň svieti slnko aj pri tých mínusoch, pár minút sa našlo a Samantha mala svoj prvý fototermín.


Veľké balenie. Šaty budú mať samostatný článok.Usmívající se



Samotná krabica s bábikou. Krabica je veľmi pekná, otvára sa rovnakým štýlom ako pri Monster High.


Zadná strana.


Pohľad zblízka.


Jej oblečenie je pre mňa najkrajšie. Ako jediná má nohavice a blúzku. Má moju obľúbenú farbenú kombináciu - pink+čierna. Kožené nohavice sú bezchybné.
Jediné, čo by som zmenila by boli vlasy. Tých ružových melírov je už v Fashionistas dosť veľa. Mohla mať radšej biely alebo blond melír.Nerozhodný



Štýlová kabelka v tvare klávira.

Topánky sa ešte viac mrvia ako pri BB 2.5.









Pohľad na náhrdelník.





Fotky aj s Armanim.





A skoro som zabudla napísať jednu dobrú správu pre všetkých prekĺbovateľov bábik. Raquelle má svetlejšie telo ako klasické Fashionistas. Porovnávala som ju s telom mojej Jacqueline/Sassy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára