pondelok 13. februára 2012

Sweet Valentine shop


Náš spoločný projekt pre tento mesiac je Sweet Valentine shop. Oproti Christmas dream shopu je menší a menej náročný. Obchod na rozdiel od vianočného má moderný dizajn. Nápad zišiel z mojej hlavy. Na internete som našla skvelé miniatúrne veci na tlačenie, doma máme plno srdiečok, tak prečo to spolu nespojiť a nevyužiť.Usmívající se

Mame sa nápad zapáčil. V polovici januára sme ho začali aj realizovať. Mama spravila základ stavby z Barbie krabíc. Ja som sa špecializovala na doplnky a šaty.


Stĺpy sú z baliacich papierov, vrchná časť sú umelohmotné vianočné gule a spodná časť sú vyrezané kelímky od jogurtov. Srdiečkavý papier, ktorý je na sĺpoch a ako tapeta v interiéri je lesklý baliaci papier. Chceli sme srdiečkavý matný papier, ale po dlhom pátraní v rôznych papierníctvach sme boli radi, že sme zohnali aspoň tento.
Biela girlanda je vianočná girlanda z Tesca. Na nej sú červené ruže, ktoré pochádzajú ako dekorácia prednej strany albumu.
Nalepovacie srdiečka sú z jednej Lidl kreatívnej sady.
Podlaha v obchode je z bielej látky, ktorej máme veľmi veľa a použila som ju už pri šití šiat Ľadovej kráľovny.


Niektoré fotky nie sú až také ostré, lebo som už fotila podvečer. Toľko som si pripravovala scénu, až sa zotmelo.NevinnýNechcela som použiť blesk.




Veniec a nápis sú mamina práca.




Srdiečkové závesy z jednej a z druhej strany. Srdiečka pochádzajú z organzových dekoračných obrusov, ktoré mali v každom rohu našité po jednom srdiečku. My sme obrusy používali a používame na menších oknách ako záclony a srdiečka sme dávno odpárali.Usmívající se
Tu sme ich zavesili na strieborné nite.


Srdcové tašky a visiaci rámik sú vytlačené z netu. Veľmi sa mi páčia rámiky s motívom "Me to you".


Vrchnák z niakej aviváže, ruže sú z domácich zásob. Krabičky sú z netu a majú slúžiť na zabalenie kvetín.


Na veľa pohľadníc som vyrobila štyri druhy stojanov z farebných papierov a okrášlila som ich so srdiečka z kreatívnej Lidl súpravy.




Rovnaké ako na pravej strane.


Krabičky a papierové srdiečka sú vytlačené z netu a nalepené na farebné paličky. Dve srdcia sú z domácih zdrojov. Všetky srdcia sú napichané do stribornej vianočnej guli.






Poličky - skrinka na čaj, ktorej sme dali dole vrchnák.
Strieborná časť je krabička od šperkov a na nej je nalepené srdiečko.



Vrchné poličky.
Tašky som vytlačila z netu a niektorým som urobila aj rukoväte. Medvedík je z jednej umelej ruže, ktorú sme raz dostali na Valentína. Chýbala mu nalepená mašľa, tak som mu namiesto nej nalepila srdiečko.


Na stredných poličkách sú všetky veci vytlačené z netu.Ľavá strana: tašky, valentínsky veniec, leporelo. Pravá strana bomboniéry. Jednej som mala vyrobiť z plastelíny muffiny, ale zabudla som. Dorobím a aj neskôr ukážem.Usmívající seBomboniéry majú vo vnútri aj nalepené obrázky čokolád, cukríkov a pod.


Spodné poličky. Ľavá strana: rovnaký macík ako biely, valentínske tričko a rôzne krabičky s pohľadnicami. Pravá strana: rôzne krabičky, kniha a notes.


Nad čajovými poličkami sú dve tašky, dve pohľadnice, mačkacia krabička a krabička so Snopopy valentínskymi pohľadnicami. Všetko som tlačila z netu.


Veľmi krásne viktoriánsko-valentínske krabičky. Je ich osem. Hore na poličke a na ľavej strane.


5 visiacich pohľadníc s rámikami.


Noha pultu je opäť z kotúča, ktorý sa len skrátil. Vrch je z vrcnáka od krabičky od šperkov a ozdobný prvok je umelohmotný náramok. Neskôr bude mať obchod vlastný počítač, ktorý sa vytlačí z netu.

Krabička s medveďom obsahuje vo vnútri záložku s rovnakým motívom ako je obal. Srdcia vedľa boli raz na jednej mini bomboniére.


Nad pokladňou sú rôzne obrázky, srdiečka a pohľadnice vytlačené z netu. Len som ich zavesila na bavlnené nitky. Mreža je dekoračná z našich zásob, v tomto projekte sa využila tiež na zavesenie produktov.


A teraz pár výrobkov, ktoré si zaslúžia vlastné fotky.


Môj drahý sloník. Bol pôvodne kľúčenkou. Ako malá som ju mu odstrihla. Dostala som ju raz od kamarátka na narodeniny.


Medvedík je posledný môj výtvor. Šila som ho podľa jedného postupu, strih som si vytlačila.
Dám ho raz do samostatného článku. Oko má chudáčik jedno väčšie, stále sa neviem strafiť do rovnakej veľkosti obidvoch korálkov.Nerozhodný


Srdiečka sú moja výroba. Mohli ste ich už vidieť pri Valentine dress, ale len dve a neozdobené.


Dve veľmi pekné pohľadnice s obálkami.


Krásna Snoopy sada pohľadníc s krabičkou a obálkami.


Funkčná Knižka/omaľovávanka.


Vnútorná strana knižky.


Krásne viktoriánsko-valentínske leporelo.


Po otvorení.


A teraz už len fotky so zákazníkmi.Smějící se


Prvý prichádza Christobal.


Druhá prichádza Madelaine.





Tretia prichádza aj Samantha.



A už prichádza aj Enrico.




Piaty prichádza Sebastián.



A posledná prichádza Jacqueline.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára