sobota 2. novembra 2013

Happy Halloween shop


Návštevníci môjho blogu, ktorý ho sledujú od jeho ranných začiatkov si určite pamätajú prvý obchodík, ktorý sme s mamou vyrobili na jeseň v roku 2011.Usmívající se Bol ním Happy Halloween shop.
Počas nášho minuloročného sťahovania sa naše obchodíky poničili. Niektoré menej, iné viac.

Medzi tými, ktoré boli menej zdevastované bol halloweenské obchod. Jeho výrobky neboli poškodené, ale problém bol s jeho budovou. Od začiatku, kedy bola vytvorená sa na pravej a ľavej strane dosť ohýbala. Spôsoboval to mäkký kartón, ktorý pochádzal z nejakej krabice od Barbie nábytku. Tento typ kartónov sme použili ešte pri vianočnom obchode, ale potom sme sa už orientovali na tvrdšie kartóny z vyhodených krabíc v Lidli.Usmívající se
Z tohto dôvodu sa mama rozhodla obchod trocha prerobiť. Nechcelo sa jej vyrobiť novú budovu, najmä kvôli krásnym samolepiacim tapetám, ktoré už dnes nemáme a nedajú sa zohnať. Tak dostala nápad a z efektu krivenia bočníc sa rozhodla urobiť budovu v tvare tekvice. Zmenila strechu na presklennú, ktorá obchodík lepšie presvetlila a markíza s nápisom sa na okrajoch trocha skrátila. Tiež aby bolo jasné, že ide o tvar "tekvice" urobila na vrchu budovy stopku.Smějící se
Ja som ešte pridala pár výrobkov, ktoré som vytlačila na miniatúrnych stránkach na nete.


Šaty, ktoré má Deborah na sebe som šila pre tento projekt tiež cez jeseň 2011. Kto ich chce vidieť detailnejšie, nech sa pozrie tu.





Stopka tekvice a nový veľký pavúk.


Nadpis je vytlačený z miniatúrnych stránok, flitre s halloweenskými motívmi (pavúk, netopier, tekvica a mačka), ktoré sa objavujú na celom projekte som kúpila pred dvoma rokmi v Kauflande.Usmívající se




Sova pochádza z jedného vajíčka s prekvapením, ktoré som pred pár rokmi kúpila v LIdl. Stojan na sovu je pôvodne halloweenský premietač pre deti, ktorý som pred 2 rokmi kúpila v Kiku.
Smějící se


Papierový kufor som opäť vytlačila z netu. Pavúk pochádza z jednej moje bádateľskej sady, ktorú som mala ako dieťa.


Obraz som vytvorila z obrázka, ktorý bol ako pozadie v balení halloweenský flitrov. A je orámovaný zo zbytkov rôznych čiernych paličiek.


Na dvoch stranách predajne sú dve veterné visačky, ktoré som vytlačila z netu.


Nábytok som vyrábala ja, napr. nohy stoličiek sú poháriky od sirupov proti kašľu, vrch stola je od vrchnáka z granulového čaju a noha stola je od kotúč z pohrebných stužiek.



Pavúka som robila podľa návodu z jednej stránky zameranej na miniatúry. Tanier/telo pavúka je vytvorené z misky na sviečku, čierneho žinilkového drôtu, čiernej bambuľky a z pohyblivých očí.Usmívající se


Tieto mini čokoládové tyčinky som robila tiež podľa návodu, ktorý bol z rovnakej stránky ako pavúk.


Ragál na tovary je ako obvykle pôvodne čajová skrinka z Kiku. Ja som ju premaľovala na čierno-oranžovo. A nalepila som naň halloweenské motívy.


Tekvica pochádza z halloweenskej sady zábavných vecí, ktorú som raz dostala ako darček. Pôvodne táto slúžila ako jojo. Bosorka je z domácich zdrojov/dekorácií.


Tieto tri tašky sú nové. Vytlačené z netu, motívom Macka Pooh.


Tašky opäť z rôznych internetových stránok zamerané na miniatúry.


To isté ako predchádzajúce tašky.


Soška čiernej mačky je novinka, kúpila som ju vlani v Kiku. Lampióny sú tiež novinka, vytlačené z netu. Vzadu sú ozdoby, ktoré pôvodne pochádzajú zo zábavného halloweenského balíčka. Nalepila som ich na drevené krúžky.


Tri tašky, tiež z netových stránok na miniatúry.


Lampióny sú na drevených pníkoch, ktoré boli kúpené na dekoračné a aranžérske účely.


Netopier pochádza ešte z mojich detských čias.




Papierové hroby opäť vytlačené z netu. Socha sovy kúpená v Kiku, je tiež novým tovarom. Nalepená na dekoračný peň.


Všetky tekvice pochádzajú z rodinného kvetinárstva. Pôvodne nám slúžili na dekoráciu. Taška a krabica sú tiež novinky vytlačené z netu.


Papierová kostra z miniatúrnych stránok.


Stojan na ďalšei výrobky je vytvorený z kotúča od papierových stužiek, z krabičky od náramku/hodiniek a z krabičky od Tic-tac. Polepené so samolepiacimi tapetami.


Taniere a poháre vytlačené z netu.


Polovica vrchnákov s halloweenskými motívmi patria už spomínanej premietačky. Druhá časť sú tiež vrchnáky z rôznych plastových fľiaš.


Predavačkin pult.


Oranžová časť je od krabičky z náhrdelníka. Pult je vyvýšený od pôvodného.


Papierové pohľadnice a netopiere opäť vytlačené z netu. Stojan na pohľadnice som vyrobila ja z farebných papierov. Stojan na netopiere tvorí kmeňová časť a oranžová časť je bývalá píšťalka zo zábavnej halloweenskej sady.


Notebook, papierové mávatká a tekvice sú vytlačené z netu.


Papierové mačky opäť nájdené na nete. Čierna časť je bývalý drevený rámik na fotky nafarbený na čierno.


A nakoniec ansledujú fotky so zákazníkmi. Ako prvé prichádzajú Penelópe s malou Susie.










Ako druhá prichádza Grace.








A nakoniec prichádza aj Sebastián s Vivien.










A na úplný záver pohľad na spokojnú predavačku Deborah.S vyplazeným jazykem

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára