nedeľa 23. februára 2014

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

World Tour 2013



Predstavujem Vám predposledný vianočný darček, ktorý sme s mamou dostali pod stromček. Je ním samotná Jennifer Lopez (JLo), speváčka, herečka, tanečnica, producentka, podnikateľka a módna návrhárka.Usmívající se Patrí medzi Black Label a má vlastnú tvár.
Táto kráska je tým druhým prírastkom, ktorý sme si objednali v Alltoys spoločne s Audrey Hepburn. Odkedy som sa dozvedela, že JLo bude dostupná aj v našich obchodoch, rozhodla som sa, že si ju kúpim. Mama s týmto nápadom spočiatku nebola nadšená, JLo nie je jej typ vysnívanej Barbie, ale postupne zmenila názor. Síce ani ja nepatrím medzi jej fanúšičky, jej hudba nie je moja šálka kávy. Jediná pesnička, ktorá sa mi z jej staršej tvorby ako tak páči je tanečná pesnička Let's Get Loud. Viac ju poznám a vnímam ako herečku. Videla som s ňou dosť veľa filmou. Asi môj najobľúbenejší je romantická komédia Diabolská svokra. JLo je krásna latinskoamerická žena, o tom niet žiadnych pochýb.Usmívající se
Mama nakoniec vedela, že mi s ňou urobí na Vianoce veľkú radosť, preto súhlasila, že aj ju si môžem objednať. Menší problém nastal, keď som sa mala rozhodnúť, ktorú z dvoch prevedení si mám vybrať. Či si vybrať Jennifer Red Carpet (herečka) alebo Jennifer World Tour (speváčka). Asi po piatich minútach som sa nakoniec rozhodla pre speváčku. Po prvé najmä kvôli vlasom, viac mi vyhovujú rozpustené, s tými môžem v budúcnosti niečo robiť. Drdol, ktorý má JLo herečka by som ja osobne nikdy nezničila a preto by som jej nikdy nemohla meniť účes. Po druhé overal sa mi zdal krajší ako šaty. Po tretie viac sa mi páčil jej "pozitívny" úsmev ako herečkine našpúlené pery. Neskôr, keď som videla JLo herečku na rôznych Flickr fotkách, som svoje rozhodnutie troška oľutovala. Predsa len som nakoniec zistila, že pri herečke Mattel viacej vystihol jej podobu.Nerozhodný
JLo dorazila do Alltoysu ako prvá, prekvapila nás vyššia suma ako pri Audrey Hepburn. Práve Audrey je celkovo hodnotnejšia ako JLo. Škoda, že Alltoys priniesol dva kusy JLo speváčky a ja som nemala možnosť vidieť aj herečku.Zamračený
Už mi toto moje odhalenie nevadí, mame sa vďaka Flickru tiež začala páčiť, tak sme šťastné, že sme si ju nakoniec dali na posledné VIanoce.
A teraz už nasledujú fotky samotnej latinskoamerickej speváčky JLo.Usmívající se

Fotky krabice.



Anglický text.


Opäť ako aj pri Audrey som využila vnútorné pozadie krabice.Úžasný


Na stojane.


Certifikát.




















Jej krásne a husté kučeravé vlasy.Usmívající se


Drobné náušnice.


Overal. Navrhol ho módny návrhár Zuhair Murad.
Je pekný, ale tie trblietky sú strašné. Stále padajú.Zamračený Pri jej rozbalovaní som vyzerala ako náš vianočný stromček. Všade som sa trblietala.


Detail na ozdobné kamienky.


Zadná strana overalu.


Pohľad na jej "slávny" poistený zadok.S vyplazeným jazykem Bábika ma špeciálne upravené MM telo s rozšírenými bokmi a s väčším zadkom.


Topánky sú dosť odfláknuté.


Nakoniec fotky s rekvizitami. Veľmi dlho som rozmýšľala, čo pre JLo vymyslím. Nevedela som si predstaviť ako najvernejšie mám spraviť pódium. Preto som jej fotenie dlho odkladala.Nerozhodný Nakoniec ma mama nahovorila na kúpu Barbie nahrávacieho štúdia Superstar, ktoré veľmi dlhý čas predávali na slovenskom bazári za priaznivú cenu. Pôvodne som ju chcela ofotiť v celom sete, ale v ňom by to nebolo až tak prirodzené, preto som z neho zobrala len určité prvky, ktoré som vykombinovala podľa potreby a vytvorila menšiu ilúziu koncertného pódia.Usmívající se Samotné nahrávacie štúdio ešte v budúcnosti nafotím.








Na záver ešte dve fotky z netu skutočnej JLo v tomto overale na svetovom turné v roku 2012.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára