nedeľa 16. februára 2014

Modern Comfort Kitchen alebo kuchyňa Máša a medveď


Keď som Vám pred dvoma mesiacmi predstavovala našu Modern Comfort červenú kuchyňu ani vo sne by ma nenapadlo, že sa nám podarí získať ďalšiu, ale v inej farbe a na slovenskom bazári.

Ak si dobre pamätáte, červenú kuchyňu vo väčšom prevedení sa nám podarilo získať až z Francúzska, bohužiaľ k nej nepredávali pôvodné doplnky. Dostali sme jednu panvicu, 2 naberačky, dve šálky bez tanierov, mlieko a horčicu. Najmä mama smútila, že chýbal hriankovač a hrniec na polievku.Zamračený
A asi si tieto doplnky veľmi priala, keď jednu januárovú sobotu som na slovenskom bazári našla predávať túto menšiu verziu kuchyne v ružovom prevedení.
Mame som sa spýtala, či ju chce kúpiť, ale vedela som už dopredu jej odpoveď.
Bola šťastím bez seba. Síce sme vedeli, že ďalšia kuchyňa je už pre nás zbytočná, keďže oba domčeky už majú zariadené vlastné kuchyne.A ďalší dôvodom je aj to, že ide o malú verziu, tak jej chýba chladnička a umývadlo. Preto sme sa dohodli, že si z nej necháme potrebné doplnky a dáme ju na predaj.


Táto verzia je menej kvalitne vyrobené a má tým pádom aj svoje nedostatky.Nerozhodný Asi pre nás najväčším je gýčové prevedie s nálepkami podľa ruskej detskej rozprávky Míša a medveď. Aj keď je kuchyňa určená pre deti, nálepky sú neprirodzené. S mojou mamou nemáme radi ruskú kultúru, zvyky, veci a pod. Preto sme vedeli, že kuchyňu musíme nutne prerobiť do "normálnej" a modernej podoby.Usmívající se


Prvá časť mikrovlnka a umývačka riadu. Na rozdiel od našej červenej, táto mikrovlnka nesvieti a nevydáva žiadne zvuky. A umývačke riadu sa do polovice otvárajú dvierka. Pri fotení sa mi, ale neotvárali, pretože podložka, na ktorej som fotila nemala úplne rovný "terén".
Tento problém už stihla mama opraviť.
Našej mikrovlnke chýbalo priesvitné okienko. Síce sme ho opravili s priesvitnou fóliou, ale nebolo to celkom to pravé "orechové". Preto sa mame podarilo toto okienko, ktoré je vyrobené z tvrdšej umelej hmoty vybrať a vložiť do našej mikrovlnky.Usmívající se Do tejto sme dali zase priesvitnú fóliu.



Druhá časť je rovnako funkčná ako pri našej červenej. Trúba po otvorení svieti a sporák po stlačení gombíka tiež svieti a vydáva zvuky.
Ďalší nedostatok pri tejto verzii je, že chýba mriežka na sporáku.



Panvica, hrniec na polievku, naberačka a dve šálky. Tieto sú pri tejto verzii v striebornom prevedení. V našej červenej sú matnom prevedení. Chýba ešte jedna naberačka a dva poháre, ktorú nám nedodali, ale bola súčasťou balenia.


A mamini "vytúžený" hriankovač, ktorý jej aj funkčný. Hrianky po stlačení páky vyskakujú. Len jedna hrianka sa dá vytiahnuť aj von, druhá je tam už natrvalo. Ďalej set obsahoval ešte dve konzervy a mlieko.


Kuchyňu v akcii Vám predvedie Jacqueline.Usmívající se
Na fotkách môžete vidieť, že kvôli krivej podložke má kuchyňa medzeru medzi dvoma jej časťami. Na rovnom podkade stojí už normálne.

















Pani od ktorej sme kuchynku kúpili mala aj pôvodnú krabicu.


Zadná strana krabice. Ako väčšina Modern Comfort nábytkov aj táto kuchyňa mala viacero kombinácii 2 kusov na výber.Usmívající se

Kuchyňu už stihla moja mama prerobiť podľa vlastných predstáv. Tiež k nej vyrobila stôl a dve stoličky v rovnakom modernom štýle. Ešte Vám ju nafotím a až potom pôjde na predaj.Úžasný

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára