streda 26. marca 2014

Dolls Barbie ♥ Angry Birds


Kolekcia Barbie ♥ Angry birds je veľmi pekná a preto som neodolala a obidve Barbie aj spoločne nafotila. U mňa ostávajú len ich oblečenia a doplnky, pre ktoré mi ich kúpila moja mama. Od začiatku som vedela, že dievčatá v mojej zbierke nezostanú.
A obidve krásky sa po tomto článku vydajú hľadať svoje šťastie do sveta.
Preto ich na blogu už u mňa v ďalších článkoch neuvidíte.Usmívající se


Zo súčastných playline bábik Barbie patria pre mňa tieto medzi tie krajšie a zaujímavejšie.
Hlavne kvôli nápadu spojiť značku počítačovej hry Angry birds so značkou Barbie/Mattel.
Čo sa rozhodne vyplatilo.Úžasný
Obidve majú tvár GG s telom Belly Button. Odlišujú sa troška len farbou vlasov, účesmi, ďalej Angry Birds 1 (červené nohavice) má bočný pohľad očí a ohnutú pravú ruku a Angry Birds 2 (šortky) má zase ohnutú ľavú ruku.
Mne osobne sa celkovo zdá zaujímavejšia a krajšia Angry Birds 1. Hlavne kvôli bočnému pohľadu, bledozeleným očným tieňom a krajšiemu účesu. Angry Birds 2 nemá bočný pohľad, má obyčajné blond rovné vlasy, ktoré má väčšina dnešným playliniek.
Ak by som mala brať do úvahy len ich outfity asi u mňa o trošku viac vyhráva Angry 1 s červenými nohavicami, krátkorukávovým tričkom a krajšími topánkami.Usmívající se




Angry Birds 1 ste mohli vidieť ako prvú.


A ako druhá sa predstavila Angry Birds 2.








A aby boli fotky zaujímavejšie, spravila som krátky príbeh bez slov. Angry 1 sa chystá na stanovačku so svojou sestrou, ktorá už na ňu dlhšie čaká.
Dievčatá sa dlhší čas nevideli, takže sú šťastné, že môžu opäť stráviť spoločné chvíle na stanovačke v prírode ako keď boli malé deti.Usmívající se











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára