pondelok 2. novembra 2020

Teddy & doll

Na ďalšiu Tag game, na ktorú ma viaceré kamošky/zberateľky označili bola Teddy & Doll (Macko & bábika). Nie je to roztomilá hra? Nemohla som sa jej nezúčastniť. Keďže som mala nový mobil a konečne vďaka nemu i lepší foťák, rozhodla som sa začať skúšať jeho funkcie.😀  
Pre hranie tejto hry som mala vlastne i skúsenosti, pretože zbierku plyšových medvedíkov som fotila v A-Z výzve na tému I - Indulge, v ktorom sme mali ukázať, čo ho má naša bábika veľa, do čo ho je pobláznená.

Do tejto hry som si vybrala toho najväčšieho medveďa vhodného pre Barbie mierku.
Mám ho už veľmiiiii dlho, aj viac ako 15 rokov. Bol pôvodne na kľúčenke. Ja som však v detstve vždy všetky plyšové hračky "zachraňovala", dávala som preč kľúčenky, odstrihávala som štítky a pod.😃
Doma máme s mami i menšiu zbierku plyšových medveďov vo väčších rozmerov ako je tento.
Samozrejme i drobných, ktorých ste mohli vidieť pri vyššej spomínanej A-Z súťažnej téme.

Toto fotenie bolo len moje tretie s novým foťákom.
Po mojom prvom fotení s novým foťákom na tému R - Relationship Goals (Vzťahové góly), som sa rozhodla, že vyskúšam ofotiť i túto Tag game v druhej mojej dioráma - v izbe štýle Havaj.
Moja Amanda (Barbie Basic 002 Teresa) sedela v tomto outfite celé jarno-letné obdobie, tak som sa rozhodla, že je zbytočné vymýšľať nejaký iný outfit a s macíkom ju ofotím v tomto letnom.
Malo ísť o jednoduché fotenie, Amanda by si svojho macíka objímala na posteli.
Fotky som zrealizovala, napriek tomu, že som už vedela, že svetlo v zberateľskej izbe hrá proti mne.
Predsa je izba orientovaná na severnú stranu a poobede je svetla menej ako doobeda.
Aj som si pomáhala s lampou, ale po prezretí fotiek v PC som extra spokojná nebola.
Keďže išlo o jednoduché fotenie, rozhodla som sa, že ho predsa len prefotím. Na jar som bola tiež zavretá doma, tak mi to nevadilo.
Mami, keď fotky uvidela v PC, tiež nebola extra spokojná. Jej vadilo "prostredie", nejako nebola stotožnená s posteľou a vlastne celou izbou.😌
Navrhla mi, že by som mala Amandu dať radšej sedieť do nejakého gauča.
A potom ju napadol jej tohtoročný fotiaci-geniálny nápad. Nech bábika číta časopis a rovnako nech číta časopis i jej medvedík.
Vtedy nevedela ako trafí klinec po hlavičke.
Táto fotka dosiahla momentálne 40 lajkov, zatiaľ patrí za tento rok u mňa "najlajkovanejšia" na Flickri, takže neviem, neviem, čo ju tak ľahko predbehne....

Ako sa hovorí: "V jednoduchosti je krása" a pri tomto fotení to platí dvojnásobne.
Tak som milú Amandu posadila na biele ratanové kreslo (návleky sú nové) z éry 80.rokov od Mattela, ktoré som vytiahla z havajskej izby, kde som ju pôvodne fotila na posteli.
Zobrala som ku gauču i menší stolík, ktorý tvorí s ním súpravu. Pridala som ešte misku s ovocím, jablká som raz dostala k sviatku od kamošky Katky (uzmrzlinky.blogspot.com).
Podnos/tácka v tvare melónu je rozobratá z jednej letnej ozdoby z výpredaja v Kiku.
A pridala som dva módne Vogue časopisy, ktoré som si pred rokmi vytlačila u zberateľky Sandry 
zo Španielska, ktorá ich má voľne na tlačenie. Pozri napr. tu.

Amanda má letnú blúzku z mojej dielne, mini sukničku od Barbie Stardoll Pretty in Love, náušnice robila moja mami už pred rokmi a sandále od nejakej Barbie z kolekcie Fashion Fever.
Účes/styling je tiež tvorba mojej mami.😊





5 komentárov: