sobota 1. októbra 2011

Jesenná atmosféra so Shirley


Hurá! Nakoniec som stihla vytvoriť jeseň na svojom blogu do prvého októbra. Dva týždňe som rozmýšľala z čoho vytvorím pozadie. Nestihla som ho síce na presný dátum, pretože pár dní už máme jeseňSmějící se.

Počasie máme ešte stále krásne, nádherné babie leto. Počula som, že by malo pokračovať ešte celý okóber, tak ja veru len teším. Ale atmosféra pravej jesene mi chýba, tak som sa aspoň trošku pohrala s pozadím a s scénou na fotenie.Usmívající se
Jarné a letné pozadie som vytvárala na základe mojich dosiek na obaly, ktoré majú rôzne motívy, ale jesenný nevlastním. Snažila som sa kúpiť si jesenné dosky, ale keď som ich aj našla stáli okolo 3 až 4 €. Síce by som ich určite využila aj inak ako len na fotenie, ale boli pre mňa pridrahé.
Nakoniec som si vymyslela plot, ktorý mám z mojich obľúbených kreatívnych kníh. Vyrobila som ho z dvoch lepeniek, dozdobila slnečnicami, tekvicami, hrabličkami, kanvou na polievanie a kvetináčmi. Mama mi vyrobila vrece so "zemiakmi", ktoré sú vlastne ozdobné kamienky do kvetináčov. Všetok materiál sme mali doma, takže nebol žiadny problém s dotvorením scény.
Vybrala som si Shirley ako ste už predchádzajúcom článku mohli vidieť a ešte jej dalmatína. Všetko som vyniesla na terasu a mohlo sa začať fotiťSmějící se.
Tak prosím, môžete si pozrieť ostatné fotkyMrkající.









Ako môžte vidieť, Shirley som dokončila šaty a nalepila som na ne "gombíky" (flitre).





A teraz som už naplno pripravená na jeseňSmějící se!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára