utorok 22. novembra 2011

Jesenná a halloweenská papierová tvorba


Síce sa už blíži advent, ale stále je ešte jeseň. Tak vkladám fotky mojej tvorivej činnosti na toto obdobie.Usmívající se

Mohla som fotiť aj skorej, ale niektoré dekorácie som musela dorábať. Včera sa podarilo, tak som aj hneď všetko pofotila.


Ako prvú dekoráciu tu máme starý známy jesenný plot z môjho záhlavia. Robila som ho túto jeseň, práve kvôli jesennému foteniu a dizajnu na blog. Plot sme už párkrát s mamou vyrábali, ale tie sa už dávno zničili. Dekoráciu som doladila podľa obrázka v kreatívnej knižke Jesenné dekorácie. Tekvice už poznáte z Halloweenského obchodu, náradia sú kúpená jesenná dekorácia, ktoré máme už pár rokov. Pri plote mali byť aj malé črepníčky a vreco zemiakov, ale tie sú už schované, pretože mama už urobila vianočnú výzdobuS vyplazeným jazykem, ale môžte si ich pozrieť v záhlaví.


Umelých slnečných máme doma z kvetinárstva plno, tak nebol problém vybrať si podľa veľkosti a krásySmějící se.



Tekvice slúžia do umelých aranžmánov do kytíc, vencov a pod.


Toto trio tekvičiek je z tejto istej knihy ako predošlá dekorácia. Mám ich už vyrobených dobrých pár rokov, prešli aj rekonštrukciou, zdobia doma našu chladničkuSmějící se.


Pán tekvica je tiež z tej istej knihy ako predošlé dve dekorácie. Mal vysieť na nitke, pretože býva namagnetovaný na chladničke, špagát nepotrebujem. Vyrábala som ho asi pred dvoma rokmi.


Šarkana som robila v minulý rok. Je robený podľa kreatívnej jesennej sady z Lidla.Smějící se


Táto dekorácia je z knihy: halloween a so sady Z dielne DaVinci, z kreatívneho obchodu DaVinci. Je to dekorácia na kahance a svietniky. Pohárik mal byť väčší, ale doma som poriadny nenašla.Nerozhodný


Predná strana.



A na koniec dve pohľadnice. Sú podľa inšpirácie z knihy Halloween.


Vnútorné strany.


Predná strana. Halloweenské papiere mám zo sady z Lidla.


Vnútorné strany.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára