streda 2. novembra 2011

Variácia v čierno-bielom


Čierno-bielu kombináciu mám celkom rada, tak som sa rozhodla si v týcho dvoch farbách aj niečo ušiť pre Barbie.

Základ modelu tvorí strih na tuniku od Marušky, ktorý väčšina z Vás veľmi dobre pozná a dokonca podľa neho už aj šila vlastnú tuniku.Usmívající se Ja som svoju tuniku šila ešte minulý rok v novembri. Mala som vtedy v hlave, že tunike došijem aj niake legíny. Ale čas plynul a tuniku som si nespomenula. Ale konečne som sa nakopala dokončiť svoje dielo.
Tunika je urobená z trička, ktoré som použila na taliansky kroj. Mám ho ešte dosť veľaSmějící se. Stužka na tunike je trošku krivá, lebo to boli moje začiatky šitia na stroji. A ako som už spomínala v máji sa mi pokazil, tak odvtedy šijem len v rukách.
Legíny a čelenka sú z pružnejšej látky z okraja jedného vyrasteného trička. Legíny sú ešte olemované tentkou saténovou stužkou.
Aby som bola úplne spokojná vyrobila som aj náhrdelník. Tvorí ho čierna ruža z náušníc, ktoré som rozobrala, pretože som mala dva rovnaké páry.


Modelku som mala najprv vybratú Angelu/Artsy, ale tá sa už dosť často vyskytuje na blogu. Na Nancy som si spomenula, že má čierno-bielo pásikové plavky s ružovými mašlami, neváhala som a obliekla som jej model. Veľmi jej sedí. Čižmy sú BB sady doplnkov, keďže má ružové náušnice, tak si ponechala aj ružový náramok spolu s čiernym.









Milujem jej ofinu a aj bočný pohľad mi pri nej nevadíSmějící se.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára