utorok 6. decembra 2011

Vianočný čas prichádza s Diane


Vianočné šaty Vám už Diane v predošlom článku predstavila, tak prichádza na rad celá vianočná scéna. Usmívající se

Fotky boli fotené naraz. Tieto sú skoro všetky bez bleska, vypomáhala som si s umelým osvetlením a použila som možnosť voľby foťáka "pri sviečkach". Detailnejšie fotky na konci budú už s bleskom.



Vianočný stromček vyrábala moja mama. Je vyrobený z rôznych rozobratých umelých girlánd a vencov. Najprv si vymodelovala z drôtovej sieťky tvar kužela. A potom už len napichávala umelú čečinu a nakoniec stromček ozdobila. Pôvodne bol stromček ešte vyšší, ale musela ho prerobiť, pretože na prvých fotkách, ktoré som fotila ho bolo ťažko vidieť celý. Stromček bol spojený z dvoch menších kuželových stromčekov, ktoré mama vyrábala minulý rok.


Stromček je ozdobený zlatou girlandou z Tesca. Mašle sú vyrobené z dvoch druhov stúh, ktoré sme kúpili v LIdli. Ostatné ozdoby sú staré postrihané girlandy. Okrem červených hviezd, ktoré slúžia na lepenie. Anjel pochádza ako darček k jednému lieku, ktorý používala babka.





Fotila som až dvakrát. Z prvého fotenia v sobotu boli fotky nevydarené a ja ako detailista som to nemohla dopustiť, tak som fotila ešte raz v nedeľu.


Pozadie je vianočný baliaci papier, ktorý sme využili aj v našom vianočnom zatiaľ tajnom projekte. Krb, kreslo a stolík už mnohí poznáte, ak nie tak sa pozrite tu. Stoličku sme pretiahli na zeleno, pretože ružová by sa nehodila a aj tak zatiaľ ostane.



Pôvodne som vôbec nemyslela, že bude na fotkách aj niaky stromčk alebo svietnik a adventný veniec. Ale mamu moje plánované fotenie, tak nadchlo, že sa rozhodla mi vylepšiť moje dekorácie a doladiť niektoré detaily.Usmívající se




A teraz už len fotky s bleskom.


Zlaté darčeky sú vianočné dekorácie, taška a ostatné krabičky sú vytlačené z netu a požičala som si ich z tajného vianočného projektu. Mama ešte niektoré darčeky úplne pred fotením dozdobila.Smějící se


Adventný veniec robila moja mama. Sviečky pochádzajú z mojej tohtoročnej narodeninovej torty. Stolík sme obalili s červenou organzou, pretože stolík je už dosť zažltnutý. A ešte noha je obtočená s girlandou.


Girlandu na krbe mám už pár rokov, ale len minulý rok ma napadla dozdobiť týmito chutnučkými čižmičkami, ktoré mám už pár rokov kúpené z Tesca spolu s ďalšími dvoma motívmi. Veľmi ma potešilo, keď som zbadala, že Eďa ich má tiežUsmívající se. Girlanda, veniec na krbom, svietnik, advetný veniec a stromček sa mama rozhodla ozdobiť v rovnakom štýleMrkající.


Kolotočové ozdoby majú slúžiť ako ozdoba na stromček. Pravá patrí do vianoč. projektu a tú ľavú som dostala dopredu na MikulášaUsmívající se. Svietnik dekorovala opäť moja mama.



Pohľad na veniec.



A posledný pohľad na prázdnu izbu bez Diane.Smějící se

A už môžu prísť Vianoce!S vyplazeným jazykem

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára