sobota 3. decembra 2011

Vianočný room box


Prišiel december a tým sa ešte viacej približujeme k Vianociam. A preto sa budem vo svojich článkoch orientovať hlavne na tento prekrásny vianočný čas.Usmívající se

Prvé room boxy ste mohli vidieť nedávno. A teraz tu máme sľúbený vianočný.
Pre tých, ktorý nevedia, vyrábala ich všetky moja mama, ktorej sa zapáčili stránky s týmto koníčkom, ktorým sa zapodievajú hlavne Američania.

Vianočný room box vyrábala moja mama po troške v minulý mesiac. Veľmi veľa ho stále prerábala a dolaďovala, až bola spokojná. Keďže jej sesternica má veľmi rada vianočné stromčeky, tak sa rozhodla jej vyrobiť vianočné prekvapenie.
Fotky som fotila väčšinu bez bleska s rôznymi nasvetlenými lampami, ale niektoré sa podarili len s bleskom. Prvá bez blesku sa mi podarila najlepšie.Usmívající se


Táto fotka je s bleskom. Základ tohto room boxa tvorí krabica z dvojposchodovej bomboniéry. Steny sú otapetované s dvoma vianočnými papiermi, zvnútra aj zvonka. Drevenou samolepiacou tapetou je vytapetovaná podlaha.
Stromček máme ešte so zásob z bývalého kvetinárstva. Mama ho len krajšie a vkusnejšie ozdobila ako bol originálne.Smějící seZáclonky sú zo starých teplákov, ktoré veľmi dobre slúžia na látku.S vyplazeným jazykem


Zadná strana. S izbičkou sa lepšie manipuluje ako z prvými room boxami, pretože je zasadená do vhodnej krabičky.


Kozub je vytlačený z netu ako aj darčeky a taška. Obrazy nad kozubom a nad fotelami sú z vianočných menoviek - Maľované rukami a nohami. Pohľadnice na kozube sú tiež vytlačené z netu.





Hviezdičky, mesiačiky sú z postrihanej girlandy, červená girlanda je kupovaná tento rok v Tescu za 0,40 centov. Použili sme ju aj na iné projekty.Usmívající se Stromčk má nový stojan z jednej slamenej ozdoby.



Fotele sú vyrobené z rôznych zbytkových vypchávok. Nohy majú z drevených korálkov. Vánkuše sú ušité z károvanej stuhy. A opierky sú z bužilkového drôtu. Vrch stolčeka tvorí krabička od prsteňa a noha stola je z nohy jedného stromčeka. Svietniček si mama vyrobila sama, sviečka pochádza z mojej tohtoročnej narodeninovej torty.Smějící se

Dúfam, že sa Vám vianočný room box páčil. Momentálne sa mama nechystá vyrábať žiadny. Možno v budúcnosti. Podľa mňa je tento jej najvydarenejší.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára