piatok 7. decembra 2012

Liv´n Hip - Flared Fronch Coat


Pred troma týždňami som sa bola pozrieť do nášho najväčšieho Dráčika. Chcela som vedieť, či ma náhodou s niečím zaujímavým na Vianoce neprekvapí. Oddelenie s bábikami ma na prvý pohľad vôbec neprekvapilo. Väčšia časť bola ružová a trblietavá.Nerozhodný

Keď som išla mimo kategóriu Barbie, kde sú vyložené Monsterky, Moxie girls, Liv a pod., zastala som práve pri bábikách LIv. Tie samotné sú pekné, ale pre mňa nie sú zaujímavé, kvôli veľkosti ich hlavičiek. Mňa zaujalo niečo iné - rôzne sety oblečenia a doplnkov. V tej chvíli som bola v siedmom nebiSmějící se. Môj pohľad išiel z jedného setu na druhý, na tretí... a stále dookola. Také krásne oblečenie som nevidela od čias Fashion Fever u Mattela. Všetky sety sú moderné, štýlové a hýria rôznymi farbami.
Odišla som bez toho aby som si niečo kúpila. No oblečenie mi stále vŕtalo v hlave. Na druhý týždeň som sa do Dráčika vrátila. Všetky sety s oblečením boli vypredané, ostali len dva s doplnkami a na moje šťastie aj tento prekrásny bledomodrý kabát.Usmívající se Ten mi zaplatila moja mama a dostala som ho na Mikuláša. Ja som si kúpila ešte set s doplnkami za 99 centov! Ten Vám samozrejme nafotím a neskoršie ukážem.
Teraz si už konečne vychutnajte fotky s Amandou a so psíkom Mona LisaUsmívající se.





Fotky sú ladené do jesenného štýlu. Ja viem, že je advent, sneží a sú mrazivé dni, nemám sklerózu, ale cez jeseň som žiadne jesenné fotky nefotila, tak som si to vynahradila pri tomto kabáte, ktorý sa hodí viac na jeseň.







Nohavice sú od BB2.5 Goddess, čižmy od playline školáčky Barbie, kabelka Mattel doplnky.




Všetky druhy. Veľmi by som chcela aj ten žltokárovaný, ktorý ste mohli niektorí aj vidieť u Anduličky.Usmívající se Ten čierny kožák s fialovým tričkom som tiež v Dráčiku videla ako aj maskáčovoružový.


Detailná fotka kabáta a rukavíc/návlekov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára