sobota 15. decembra 2012

Vianočné čiapky z Kiku


Posledné tri roky sme si s mamou obľúbili obchodík Kik. Keď sme bývali ešte na starej adrese bol nám dosť "od ruky". Ale aj tak sme ho párkrát do roka navštívili. Jedna z pozitívnych správ po presťahovaní bola, že Kik je od nášho nového domova vzdialený asi 10 až 15 minút peši.

Preto máme teraz aj väčšiu možnosť vyhľadať skvelé veci nielen pre nás, ale aj pre bábiky.Smějící se Samozrejme je to už aj pokušenie.
Na Kiku sa mi páči, že má "ľudovejšie" ceny a je krajší a menej gýčový od čínskych obchodov.
Na Vianoce priniesli plno zaujímavých a krásnych dekorácií. Tieto čapičky stáli 1€. Dlhší čas som po nich pokukovala, ale stále som odolávala ich kúpeSmějící se. Keď som neskôr zbadala, že už majú len jeden kus, kúpila som ich. Neviem na aký účel majú slúžiť, pretože na sáčku nebolo nič napísané. Nemajú na cípe ani žiadnu niť či špagát na zavesenieNerozhodný. Ja som samozrejme vedela ako ich využiť.Smějící se


Pre Barbie. Majú veľký priemer a skvele sedia aj na hlave Kenov. Síce som už mala jedny z kaktusov, ktoré na nich nalepili aby vyzerali ako Santa Clausovia. Ale tie boli dosť malé, vhodné len pre Shellinky a menej pekné.


Na fotke zľava do prava: Vanessa, Blaine a Raquelle. Jedna čiapka už mala premiéru v článku s Mikulášom a mala ju na hlave Penelópe.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára