streda 18. septembra 2013

Hawaiian melody shop


Po roku čakania, Vám s veľkou radosťou predstavujem náš ďalší obchod so suvenírmi pre Havaj - Hawaiian melody shop, ktorý som s mojou mamou (firmou "Matter") vytvorila.
Síce sme počas jedného roka robili aj dva menšie projekty ako sú vianočný a veľkonočný stánok, ale predsa len tieto väčšie sú výnimočnejšie a veľkolepejšie.Usmívající se

Prvý obchod sme robili pre Írsko. Druhý v poradí sme vytvorili projekt pre Austráliu.
Havaj sme vybrali s úmyslom prezentovať ho počas letného obdobia. Ako vidíte úmysel sa celkom nevydaril, už nám pomaly, ale isto klope na dvere jeseň.Zamračený
Aspoň Vám počas týchto dnešných upršaných dní dám troška pozitívnej letnej energie.Mrkající
Projekt som našťastie stihla nafotiť ešte v období počas jednej slnečnej soboty.
Samotné fotenie projektu mi zabralo dve hodiny a pol aj s prestávkou na obed.

Základ stavby tvorí kartónová krabica nastrihaná do potrebného tvaru a otapetovaná zvonka a zvnútra rôznymi samolepiacimi tapetami.




Pohľad na nadpis v tvare surfu. Písmená som vytvorila z kreatívnej penovej gumy. Flitre s havajskými motívmi sme kúpili ako konfety na havajskú párty v Kiku.


Vtáčiu búdku máme doma už dobrých pár rokov. Dlho čakala na využitie. Mama ju túžila vždy zakomponovať do nejakého exotického projektu. A tá príležitosť konečne nastala.


Pohľad na celú predajňu bez Luany.


Pohľad na ľavú vonkajšiu stranu obchodu. Rámy okna sú rámy z jednych mini obrazov.
Palmy mi vytvorila pred pár rokmi ešte ako dieťaťu na hranie moja mama. Pôvodne sú to tyče do kvetináčov a slúžia na uchytenie izbových rastlín. Mama im len na vrchu pridala umelé listy, ktoré troška nastrihala na menšie časti.Smějící se


Pohľad na pravú vonkajšiu stranu.


Ešte detailnejší pohľad do vnútra predajne.



Havajské zástavy som vystrihla a nalepila na drevené kreatívne paličky.
Polička na ktorej stoja sošky a zástavy vyrobila mama z havajských papierových tanierov, ktoré kúpila v Kiku.


Sošky Havajčaniek som si stiahla na internete, vytlačila, vystrihla a nalepila na penové podložky.


Pohľadnice sú origo vintage Havaj pohľadnice, ktoré som našla na nete a zmenšila. Stojan som spravila z farebných papierov.


Predná strana papierových tašiek.


Strihy na tašky mám z jednej stránky na tvorbu miniatúr. Ja som si len na nete stiahla havajské obrázky.



Havajské kvetinové náhrdelníky. Najprv som vyrobila tie v lososovej farbe. Vedela som, že niekde musia byť aj kvetiny v inej farbe. Nakoniec sa stihli nájsť ešte pred vyfotením celého projektu. Červené potom dorobila mama. Hlavy kvetov sú otrhané z rôznych stoniek umelých kvetov, ktoré máme v domácej zásobe.



Túto poličku mama vyrobila v kombinácii pletenia špagátu a z havajských tanierov z Kiku, ktoré nastrihala podľa potreby.


Pohľad z bočnej strany.


Totemy Tiki som si stiahla z netu, zmenšila, vystrihla a nalepila na rôzne drevené korálky.


Fľašky sú od trblietok na umelé nechty. Ja som ich naplnila pieskom, dala farebné stužky a ozdobila havajským obrázkom.


Viečka od detskej výživy v projekte pôvodne nemali byť. Majú motívy ovocia a chýbala nám druhá krabička ako je tá vpravo s Mickeym. Tú som vytlačila z jednej stránky na tvorbu miniatúrnych krabičiek.


Košele. Prvú do zelena som šila na stroji ja (raz ju aj nafotím) a druhá sa uchovala od môjho prvého nepravého Kena.


Tričká už poznáte.


Rovnako ako tašky a ukulelá.Smějící se




Pult s notebookom a so stojanom na ďalšie havajské pohľadnice. Tie sú opäť ozajstné vitange pohľadnice, len sú zmenšené.



Zelené krabičky sú od Tic-Tacov. V nich sa nachádzajú mávatká s flitrami havajských motívov, umelohmotné ružové palmy, ktoré pôvodne slúžili ako paličky na jednohubky, len mama ich skrátila na menšie a mávátká opäť s rôznymi havajskými motívmi, ktoré som našla na stránke ako si urobiť havajskú párty, rôzne rady a motívy na tlačenie. Ja som ich len zmenšila, nalepila a urobila z nich mávatká.


Predná strana tašiek.
Tašky som robila ako prvé dve. Strih z netu som si preniesla na rôzne farebné papiere, vystrihla a polepila do potrebného tvaru. Tieto som, ale ozdobila nálepkami od DOTW Havaj Luany.


Zadná strana tašiek.


Kokosové poháry so slamkou. Robila som ich podľa MyFroggyStuff. Sú vytvorené z drevených hnedých korálov, ktoré sú v mieste otvora premaľované na bielo a slamky sú zo spiniek na papiere.


Surfy sú vystrihnuté z penových kreatívných farebných gúm. Na ktoré som nalepila rôzne havajské motívy z netu.



Korytnačky - kľúčenky. Na nete som si našla kreslené tvz. tetované havajské vzory korytnačiek, ktoré sú dosť silným symbolom Havaja. Tie som potom vystrihla, nalepila na farebné penové gumy, opäť vystrihla a pomocou korálkov, nití a strieborných krúžkov som vytvorila kľúčenky.



Štyri rôzne havajské obrázky, z ktorých som spravila obrazy s drevenými farebnými rámami.


A konečne nastal čas aj na fotky so zákazníkmi. Ako prví v poradí prichádzajú Ryan so Sharon.










Ako druhí v poradí prichádzajú aj Madelaine s Tommym.








A nakoniec ako posledná prichádza Marisa.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára