streda 18. septembra 2013

Výstava Svet hračiek Playmobil 2013 - 3. časť


1. Rytierska tematika

Nebojte sa, nezabudla som na 3. časť článku o výstave Playmobil.S vyplazeným jazykem
Dávam ho dosť s veľkým odstupom oproti dvom predchádzajúcim. Pretože sa mi pár fotiek stratilo, konečne sa mi ich podarilo nájsť, upratať a spracovať.Usmívající se
Prvú časť ste mohli vidieť v tomto článku. Druhú časť ste videli tu.
A v tejto treťej časti, ktorá je zároveň aj posledná, uvidtíte originálne vitríny Playmobil s pohybujúcimi sa figúrkami a scénkami.







2. Poľnohospodárska tematika







3. Pirátska tematika



4. Princeznovská tematika





5. Zoologická tematika





Text z letáku:

Figúrka Playmobil

Hračka Playmobil je založená na panáčikovi, ktorý má pohyblivé ruky a nohy, otáča hlavou a má priateľský výraz, úsmev. Figúrka Playmobil je 7,5 cm vysoká, z pestrej umelej hmoty a má množstvo variácií: existuje v mužskom, ženskom ale i detskom prevedení.
Doposiaľ bolo vyrobených 2,2 miliardy týchto malých veselých kamarátov pre hru. Výrobca hračiek Playmobil pri konštrukcii a použitých materiáloch dbá o to, aby deti neprišli k úrazu a škodám vinou produktov playmobil. Preto hračky nemajú žiadne ostré hrany a ani neobsahujú žiadne škodlivé látky. Herný materiál značky Playmobil je určený pre chlapcov aj dievčatá vo veku od 18 mesiacov. Tieto hračky umožňujú deťom vybudovať si svet v malom a zažiť ho akoby naozaj. Pekné farby, ovládateľnosť i vzhľad blízky realite podnecujú fantáziu, kreativitu a podporujú detský vývoj.
Výber tém z minulosti, súčasnosti a budúcnosti je široký: africké safari, doba kamenná, piráti, rytieri, život v meste - domácnosť, nemocnica, hasiči, polícia, farma, kráľovstvo princezien, domček pre bábiky, škola, prázdniny, jazdecký dvor, dračie kráľovstvo, veterinárna klinika, ZOO, stavba, atď. Špecifickosť Playmobilu je, že k jednotlivým figúrkam sú k dispozícií aj množstvá doplnkov, od drobných dekorácií cez autá a zvieratá až po veľké domčeky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára