piatok 18. októbra 2013

Mačky si užívajú kuchyňu


Dnes nastal čas na fotky do "mačkacieho kútika". Pravidelní návštevnici blogu vedia, že naše mačky okupujú u nás v byte všetko, čo sa dá.Smějící se

Preto Vám asi nebude divné, že niekedy sa rozťahujú a okupujú aj našu kuchyňu.
Do lódžii, kde majú svoj mačací výbeh sa vstupuje cez kuchyňu. Pre nás je to troška nevýhodné, práve kvôli nim. Lepšie by bolo, keby bol vchod na lódžiu z obývačky.
Oni samotní si nesťažujú, prečo by aj? Veď sú priamo pri zdroji jedla.Smějící se A všetko majú pod stálou kontrolou.
Väčšinou výlet na lódžiu sa zmení na ňuchanie a hladanie jedla v samotnej kuchyni.
Našťastie, keďže sa už ochladilo, tak chodia "von" len, keď svieti slnko a lódžia je vyhriata. A to len na hodinu-dve. Cez leto strávili veľa poobedňajších hodín vo výbehu, niekedy sa aj zotmelo a oni ešte pozorovali nočnú oblohu.


Samozrejme, že pri ich šikovnosti vedia vyskočiť aj na chladničku a odtiaľ sa už ľahko dostanú na vrch kuchynskej linky. Z ktorej si urobili promenádu.S vyplazeným jazykem
Fotky na chladničke pochádzajú ešte z júna.



Chandler (čierny kocúr), Emma (tigrová mačka) a vedľa nej Charlotta (čierna s hrdzavými fľakmi).
Nad chladničkou je mamina stará zbierka rôznych prázdnych fľašiek a troška vidno aj z jej zbierky rôznych kovových krabičiek na čaj a pod.


Na týchto fotkách sa Vám naskytne pohľad na náš sporák a trúbu. Sporák nám ostal po pôvodných majiteľoch. Je nižšej úrovni ako sme mali v dome a zo zadnej strany je deravý.
Naše mačky sa vedia cez medzeru medzi chladničkou a kuchynskou linkou dostať za kuchynskú linku a odtiaľ do vnútra sporáka, keďže je deravý. My sme sa už so všemožnými spôsobmi snažili upchať otvor medzi chladničkou a linkouNerozhodný, ale zatiaľ nám vždy prejdú nejako cez hlavu.
A tak raz cez jeden teplný neskorý letný večer, keď som otvorila spodnú skrinku aby som ich vyštvala von, naše mačky namiesto toho aby konečne odišli, pod sporákom zaspali.Smějící se



Zľava do prava: Charlotta, Emma a Tiffany.


Čakanie na obed.


Cez jeden teplý krásny letný víkend naša Rikki otvorila dvere na kuchyni.
Áno, Rikki vie otvárať kuchynské dvere, preto si musíme dávať pozor, keď v kuchyni nie sme a musíme ju na kľúč zatvárať.
A my sme s mamou akurát stihli doobedovať a naše mačky sa všetky ako stádo dobyvateľov vrhlo na všetko, čo sa dalo. V hrncoch hľadali ešte zbytky jedla a pod.S vyplazeným jazykem



Dobyvatelia kuchyne zľava do prava: Louis, Charlotta, Tiffany a čierny chvôst patrí Chandlerovi.Smějící se

Nebojte sa. Hrnce sme po nich poriadne poumývali.Mrkající

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára