štvrtok 17. októbra 2013

Vysávač


Dnes Vás čaká ďalší článok. Aby som dohnala tie dva neaktívne týždne.
Sľúbila som, že Vám nafotím zvlášť pár doplnkov, ktoré som dostala do daru a mohli ste ich vidieť v tomto článku. Dnes si do detailu pozriete vysávač.


Vysávač nemal na sebe nič vytlačené. Ja len tipujem, že by mohol pochádzať od bábiky Steffi Love. Pretože aj niektoré iné doplnky, ktoré som od darcu dostala boli od Steffi.
Pôvodne som chcela vysávač prefarbiť. No, poznáte to, opäť ružová farba!
Keďže sme sa s mamou dojednali a takmer po 10 mesiacov, odkedy máme doma klavír pre bábiky, sme s ním ešte nič nerobili. Konečne sme sa rozhodli kúpiť čierny lakový sprej. Predsa len moje farbenie s akrylovou farbou trvá pomerne dosť dlho a výsledok nie taký pekný.
Mama mala konečne včera čas a klavír s rôznymi iným nábytkami prestriekala na čiernu farbu. Usmívající se Momentálne schne na balkóne.
Jednotlivé farbené nábytky som musela pred farbením rozobrať a tak som zobrala aj tento vysávač. Ale keď som sa snažila rozobrať hadicu vysávača vôbec som s ňou nepohla. Bola dobre nalepené a bála som sa, že gumenú časť zničím.Nerozhodný


Preto som sa radšej rozhodla, že ho ponechám v jeho pôvodnej farbe. Mama povedala, že ružová nebude vôbec prekážať, veď sa nachádza v práčovni, kde je umiestnená Mattel práčka a sušička v rovnakej pink farbe.Smějící se


Je pekne vypracovaný, dá sa otvárať, len mu chýba dorobiť sáčok na vysávanie.S vyplazeným jazykem



A Angela Vám predvedie vysávač v akcii.Mrkající






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára