piatok 25. októbra 2013

Umelá tráva z Kiku


Dnes Vám chcem ukázať umelú/dekoračnú trávu, ktorú som si v Kiku kúpila v polovici septembra.Usmívající se

Po tejto tráve som pokukovala v Kiku odkedy ju niekedy v marci vyložili na predaj.
Mali dva druhy. Nižšiu - pokosenú a vyššiu - nepokosenú.
Tráva je vlastne štvorec veľký 27x27cm. Pôvodne boli v tráve aj menšie umelé kvety, ktoré neboli prirodzené, boli dosť plastové. Preto som ich vytrhala a vyhodila.
Cena jedného štvorca trávy bola pre mňa vysoká. Preto som stále čakala, kedy ju zľavia. Väčšinou to robia po sezóne, to znamená po jarnom obodbí. Nestalo sa. Kik na trávu asi myslel, že ju môžu kúpiť aj cez leto. Trávu som si pravidelne chodila obzerať a stále som dúfala, že sa neminie a nakoniec ju zľacnia. Dočkala som sa až skoro po lete, keď som to najmenej čakala, mi zavolala mama, že práve objavila pár kusov trávy v regáloch s níženými cenami. Pýtala sa ma, či ju stále chcem. Samozrejme, že som povedala "áno".Smějící se Na moje šťastie ostali presne dva kusy nízkej, ale aj vysokej. Vysoká bola neprirodzenejšia a mala divný odtieň zelenej farby.
A tak som sa konečne dočkala svojej vlastnej trávy. Keďže po presťahovaní do bytu už nemám možnosť fotiť v reálnom exteriéri, musím si doma vytvoriť vlastný - imitovaný exteriér.S vyplazeným jazykem
S trávou som sa opäť nechala inšpirovať na Flickr od mojej obľúbenej ukrajinskej zberateľky IT bábik.



Pri fotkách s trávou som vyvetrala aj môj Barbie bicykel, na ktorom prišla Jacqueline.Usmívající se






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára