štvrtok 3. apríla 2014

Romantic fashion (2013)


S mamou sme v januári kúpili na slovenskom bazošovi veľký trojposchodový plastový dom pravý od Mattela. Dom bol predávaný dosť pod cenu a s bohatým prílušenstvom, aj dokonca s takým, ktoré pôvodne nebolo súčasťou domu. Medzi tou kopou vecí, ktorú sme s domom kúpili bol aj tento outfit.Usmívající se


Spomínaný dom je na Mattel výrobky pre Barbie dosť veľký, ešte neviem ako Vám ho nafotím. Nechám si ho asi na letnejší čas. Preto Vám zatiaľ budem predstavovať rôzne iné veci, ktoré boli súčasťou jeho kúpi. S mamou sme sa po dlhšej dobe nad touto jej kúpou nezhodli, ja dom považujem viac-menej za neperspektívny pre moje foto-diorámy a pod.
Ešte sme sa na 100% s mamou nerozhodli, či dom ostane alebo ho radšej predáme. Domček nemá dosť vhodné miesto, naše mačky majú z neho asi najväčšiu radosť, chodia sa doň hrať a demolovať ho.Nerozhodný Jedno je však isté. Moja mama sa ho určite chystá troška prerobiť a vylepšiť aby bol viac realistickejší. Dostala aj jeden nápad, že keď raz budem robiť pravidelné príbehy, mohli by ňom bývať naše 2 bábiky - starí rodičia, ktorí by tak mali vlastné bývanie. Ako som už vyššie písala, ešte uvidíme, stále nie sme rozhodnuté. S domou sme kúpili napr. aj auto, ktoré ste už mohli vidieť pri bábikách Angry Birds.
A teraz sa dostáme konečne ku outfitu. Skladá sa z trička, riflí a topánok. Predvedie Vám ho moja obľúbená Midge, ktorú ste už v tričku mohli vidieť pri mojom nedávnom príbehu.
A rifle ste zase mohli vidieť pri predstavovaní retro stoličiek do kuchyne, kde ich mala na sebe Sharon.Usmívající se



Gauč, stolík s lampou a hnedý konferenčný stôl pochádzajú originál z nášho nového domčeka.


Aj mačka Trisha sa rozhodla zúčastniť aj tohto fotenia.S vyplazeným jazykem















Pohľad na tričko. Páči sa mi hlavne to, že nie je ružovej farby.Smějící se


Rifle, sú najlepšie, s tieňovaným vzorom moje dievčatá doteraz nemali.Úžasný


A nakoniec topánky. Tento typ som tiež ešte nemala. Obuť ich vedia len dievčatá s kĺbovými telami.

A v Tescu sa mi podarilo odhaliť identitu tohto outfitu. Pochádza z minulého roka zo setu Teresa fashion gift set 2013. Set sa samozrejme vyrábal aj v prevedení s Barbie, ktorá mala iné typy oblečení a doplnkov. Posledné dve fotky sú z internetu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára