utorok 17. marca 2015

Daria vo večerných šatách od Artsy


Tieto fotky sú presne rok staré. Fotila som ich do prvého kola Lily fashion hľadá topmodelky a topmodely. Témou tohto kola bola Plesová sezóna. Fotky u Terky si môžete pozrieť aj tu.
Keďže Daria Dr. No Barbie (u mňa Marisol) nebola ešte predstavená, tak som s uverejnením fotiek chcela počkať, ale bohužiaľ Daria stále nemala svoj predstavovací článok, preto som sa rozhodla uvolniť miesto v mojom PC a fotky konečne zverejniť na blog.Zamračený Ani po roku, musím tieto resty čoskoro dohnať.Nevinný


Fotky sú jednoduché, chcela som aby Daria/Marisol vynikla aj so šatami. Tkato som ju mala skoro rok vystavenú na poličke. V týchto šatách ste ju mohli vidieť pri PF 2014 sérii fotiek. Tieto šaty milujem, spolu s kabelkou sú od Fashionistas Swappin´ Styles Hollywood Divas Artsy 2011 a strieborný náhrdelník od Fashionistas Raquelle 2012. Náušnice sú jej vlastné a topánky sú z jednej Basic 001 sady doplnkov.

Daria/Marisol je jednoducho úžasná a božská. Pre mňa jedna z najkrajších zberateľských Barbie, aké kedy Mattel vyrobil. Pre mňa je splnením veľkého zberateľského sna.Usmívající se

A mám na Vás zberateľov jednu otázku. Darii sa chystáme s mamou dať kĺbové telíčko. Rada by som aby ste mi poradili, aké kĺbové telíčko jej máme dať? Rozmýšľala som nad telom od S.I.S Babyphat Marisy (kúpila by som si ešte jednu), ale ani to jej na 100% nesedí. Porovnávala som ju ešte aj so Style Teresou a tá má telo bledšie ako Marisa.Nerozhodný Pýtala som dávnejšie aj Vlaďky, tá mi odpísala, že v tom čase, keď svojej Darii dala kĺbové telo, tak táto séria S:I.S bábik ešte neexistovala a už si to veľmi ani nepamätá, že asi použila telo od nejakej Fashionistas Teresy.
Budem rada, ak mi pomôžete s touto mojou dilemou.
Za všetky rady srdečne ďakujem.Mrkající
Táto Barbie je pre mňa výnimočná, preto jej chcem dopriať "plnohodnotnejší" život.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára