piatok 31. júla 2015

DNTM cycle theme 1: Me, Myself and I


Pokračujeme fotkami do prvého kola modelingovej súťaže na Flickri, ktorú organizuje malý chlapec. Chcem Vám najprv povedať dobrú správu, ktorú som sa včera dozvedela, že Shania postúpila už do TOP 4!!!!!Usmívající se A teraz pár slov k fotkám. Téma prvého kola bola Ja a niečo o sebe. (voľný preklad).


Pravidlá pre 1. kolo:
- ukážte/urobte izbu, v ktorej Vaša modelka/bábika žije
- modelka musí byť na fotke
- akékoľvek oblečenie
- bábika sa stále musí "správať" ako modelka
- svetlé farby
- interiér

Pár slov, ktoré som pridala k fotke o Shanii:
Shania je mladá a začínajúca dizajnérka šperkov. Neustále má plno kreatívnych nápadov, ktoré sa snaží kresliť a následne vyrobiť. Pretože miluje módu a dizajn, preto si vytvorila aj vlastnú izbu v parížskom štýle.

S týmto kolom som absolútne nemala problémy, keďže doma mám dva veľké domy pre bábiky a v nich plno izieb a 5 spální. Vybrala som si tú, ktorá má jediná aj šatník a bola aj najviac zariadená/dokončená.
Je to parížska spálňa. Shania má na sebe šperky od Katky/zmrzlinky, rovnako ako všetky šperky, ktoré má položené na posteli. Okrem trojradového perlového náhrdelníka, ktorý som v minulosti vyrábala ja. Oblečenie som jej vybrala viac domácke, overal od S.I.S Babyphat Kary
a topánky z jednej veľkej Fashionistas sady oblečenia.
Výkresy s návrhami som vyrábala ja pre účely tejto témy, farebné ceruzky sú od bábiky LIv Alexis It's my nature, šatník som dostala vlani na narodeniny je to Barbie The Look šatníková skriňa z roku 2012, posteľ, nočné stolíky a gauč so stolíkom, vlastne celá táto dioráma je výtvorom mojej mami - firmy "Matter".Usmívající se



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára