sobota 1. augusta 2015

DNTM cycle theme 2: Sport Fashion


Máme tu fotky do tretieho kola súťaže na Flickri na tému Sport Fashion - športová móda. Shania sa rozhodla vybrať si šport, s ktorým by sa od svojich súperiek odlíšila. Tak si nakoniec vybrala golf.Usmívající se


V týchto pravidlách bolo, že si môžeme vybrať hocijaký šport.
Pôvodne som rozmýšľala, že zo Shanie bude baletka. Mám oblečenie od Chandry Ballet Dance Set, ktorý som chcela použiť a vyrobiť si provizórne baletné štúdio. Lenže postupne ako súťažiace dávali svoje fotky, zistila som, že sa nachádzajú už v súťaži tri baletky, tak som nápad hneď zavrhla a povedala som si, že nutne potrebujem vymyslieť niečo iné.
Rozmýšľala som aj o teniske, raketu a loptičku tiež mám doma, len to oblečenie by mi chýbalo. Nakoniec mi to v hlave zaplo! V predchádzajúcom článku s fotkami do prvého kola ste mohli vidieť v parížskej izbe (konktétne v šatníku) tašku s golfovými palicami. Na Vianoce moje bábiky dostali od Nikušky sadu oblečenia The Barbie Look collection - Pink on The Green Fashion.
Ešte raz za ňu ďakujem, Nika!Mrkající
Tak som sa ju rozhodla konečne použiť. Exteriér mám doma už vytvorený a ani sa mi veľmi nechcelo vytvoriť baletné štúdio.
Spravila som len jednu jamku s červenou vlajkou a išlo sa fotiť.
V tomto kole chlapec nedal záverčené výsledky, len vyradil jednu súťažiacu z hry. Zabudla som Vám napísať, že v prvom kole skončila Shania jedenásta z 23 súťažiacich. Na prvých piatich miestach skončili len samé IT bábiky, ale to nás našťastie so Shaniou vôbec neodradilo.Usmívající se
Tu sú fotky a môžete sa tešiť už čoskoro na ďalšie súťažné kolá.Úžasný




Túto piatu fotku som nakoniec vybrala ako súťažnú.Usmívající se





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára