streda 3. februára 2016

Mačky si užívajú Vianoce :-D


A máme tu posledný typický vianočný článok. Ako som už písala v predchádzajúcom článku, mačky si asi tieto Vianoce užili najviac. Začala som byť od júna minulého roka aktívna aj na Facebooku a postupne som si obľúbila rôzne zvieracie skupiny. Preto po zhliadnutí veľmi veľa fotiek mačiek v decembri na vianočných stromčekoch v mojej najobľúbenej mačacej skupiny - Kočka jako lék, sme sa s mamou inšpirovali (aj zbláznili) a rozhodli postaviť náš vianočný stromček do obývačky.S vyplazeným jazykem Aby aj mačky mali poriadne Vianoce!Smějící seSmějící seSmějící se


Predchádzajúce roky odkedy chováme mačky vo vnútri sme mali stromček vo väčšine prípadov postavený v kuchyni, ktorá je zvyčajne pred nimi zavretá.
Nás s mami už asi nerozhádže nič a tak sme si povedali, že občas za deň dať mačku zo stromčeka dole, zdvihnúť pár vianočných ozdôb či gulí nie je taký problém.Smějící se Najmä preto, že väčšina z nich je už plastová, ale aj tak sa im ešte zopár pravých starých z čias komunizmu podarilo porozbíjať. Prvýkrát od svojho detstva sme nekúpili salónky, ale červeno-biele pepermintové lízatká, ktoré som si v dvoch baleniach kúpila v Kiku v počte 12 kusov. Vždy sa mi na amerických stromčekoch páčili. Bohužiaľ mačkám sa ich podarilo často pri lezení na stromček strhnúť a oni sa mi polámali, takže na budúci rok mi už nezostanú. Ja som ich totiž nechcela zjesť, ale nakoniec nám už iné nezostáva len ich skonzumovať.
Nevadí, neľutujeme to.Usmívající se Užili si zábavu cez Vianoce najmä mačky, ale my dve tiež. Každý deň cez sviatky sme mali zmenení vianočný dizajn stromčeka.Smějící se
Jedno veľké šťastie sme mali, že väčšina mačiek na stromček vôbec nevyliezla, len piatim sa to podarilo, z toho trom najstarším, ktoré si pamätajú jediné časy, keď do pol roka žili vonku na záhrade a liezli po reálnych stromoch.Smějící se To sú Emma, Cleo a Rikki. A tie všetky tri sa mi podarilo počas Vianoc aj zachytiť na stromčeku. Najviac vylezení ma na konte Emma, tesne za ňou nasleduje jej sestra Rikki a trojicu uzatvára ich spoločná sestra Cleo.

Teraz je Vašou úlohou ako to radi píšu v skupine Kočka jako lék: Nájdi kočku/y!S vyplazeným jazykem
Veľa šťastia všetkým!Mrkající

Začíname s Emmou.







Citujem Emmu: "Tento mačací stĺp tu postavili pre mňa."



Cesta na vrchol je dlhá.S vyplazeným jazykem


Už len kúsok a bola by som na špici. Prečo ma chcú dať dole?


Nájdi Cleo.Smějící se











A nakoniec nájdi Rikki.Smějící se





Nabudúce už niečo aktuálnejšie.Usmívající se

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára