štvrtok 3. marca 2016

Dolls & Pets


TIeto fotky opäť patria do kategórii Tag hry na Flickri na tému: Dolls and pets (bábiky a ich domáci maznáčikovia), ale pôvodne som ich nefotila vôbec s úmyslom použiť ich do tejto témy.
Ako si pravidelní návštevníci môjho blogu pamätáte, v júni minulého roka som sa prihláslla do súťaže Perfect Picture Contest a súťažnou úlohou vo 4.kole tejto súťaže bola téma Pretty in PInk (Celkom v ružovom).


Keďže som chcela v tejto téme niečím zaujať, napadlo ma využiť psíkov, ktorých bude súťažná modelka v ružovom venčiť. Ako modelku som si vybrala moju Sophie (Barbie Hervé Léger), poprehadzovala som celý šatník báibk, aby som našla niečo ružové, čo nebol vôbec problém, keďže ružových kúskov oblečenia mám asi najviacSmějící se, ale chcela som využiť niečo nové, neopozerané, čo nepozná bežný zberateľ bábik Barbie a IT: Preto som si vybrala tento outfit s ružovými neónovými nohavicami, ktorý som mala v tom čase ako nový. Pochádza od bábiky Bratz. Tvorí ho táto kvetinová blúzka a ružové nohavice. Sophie som celý outfit doladila do môjho obľúbeného boho štýlu. Sandále má z veľkej sady oblečenia od bábiky Liv, náušnice som prerobila z "ľudských", ktoré som kúpila vo výpredaji v jednej sade a kabelka je pôvodne z náramku, ale ja som jej dorobila len ramienko na plece.Usmívající se Taktiež aj hačka na aport je môj výtvor.
Prostredie som kvôli venčeniu vytvorila exteriérové, pozadie s tehlami, umelá tráva z Kiku a lavička. Nič viac a o nič menej.
A teraz sa dostávame k odpovedi, prečo som tieto fotky neposlala do súťaže 4.kola. Po ofotení a vložení fotiek do PC sme s mami skonštatovali, že ružové neónové nohavice troška zanikli a kvôli slnku nepôsobia výrazne. Keďže som chcela v tejto téme, aby na prvý pohľad bila ružová do očí, rozhodla som sa Sophie obliecť do iného outfitu a tým zmeniť aj celé pozadie a scénu. Ako si možno pamätáte, Sophie mala požičané ružovo-biele šaty od Barbie DIane von Furstenberg a celkovo bola ladená do elegantého štýluUsmívající se.
Neviem, či by tieto fotky zapôsobili vtedy viacej na hlasujúcich, ale to je už dnes nepodstatné.


A posledná vec na ktorú Vás musím pri týchto fotkách musím upozorniť je nový účes Sophie, vlastne jej súčastná podoba. Pôvodný účes si môžete pozrieť tu v jej predstavovacom článku. Keďže prišla ku mne nahá, bez oblečenia, mala som ako takú predstavu o jej zmene vizáže. Jej úžasný pôvodný účes bol taký dokonalý a prešpekulovaný, že ten už neviem dať opäť dohromady. Mami bola veľmi iniciatívna v tomto prípade a dlho ma nahovárala, že nech jej rozpustím vlasy bude viac "použiteľná" do civilu a na "hranie sa". Ja ako poslušná dcéra som ju nakoniec poslúchla. Pôvodne som jej chcela nechať zapletené vrkoče okolo hlavy z jej pôvodného účesu, ale pri postupnom rozpúšťaní vlasov som zistila, že to nejde, pretože pramene vlasov by boli na jednej strane kratšie, tak som musela od tohto zámeru upustiť. Preto ostali len pramene vlasov za ušami na oboch stranách hlavy. Priznám sa bez mučenia, zakrátko sme obe s mami tento vlasový nápad oľutovali, ale nič sa už nedá robiť.Zamračený Možno v budúcnosti podstúpi ešte jednu vlasovú kúru, kde sa jej narovnajú kučeravé premene po vrkočoch a rozpustím posledné "zbytky" vlasov pri ušiach.
Tak a už bez kecania pozrite si Sophie s novým účesom a so psíkmi Ruby (hnedý/írsky seter) a Lacey (bledý/afgánsky chrt).Usmívající se












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára