nedeľa 18. septembra 2016

Olivia

Olivia - BB 1.5 - No.03



Predstavujem Vám krásku z kolekcie Barbie Basic 1.5, Model No.03, tvrá Steffie, 2010.
Táto Steffie patrí medzi zoznam mojich nepredstavených bábik za 2 až 3 roky. Najviac týmto článkom poteším našu Nikky, vďaka, ktore jsom Oliviu získala do zbierky.
Nikdy po skončení kolekcie Barbie Basic ma nenapadlo, že ešte nejakú Barbie z tejto kolekcie ubytujem a to dokonca medzistupňovú. Ja som si svoje najvytúženejšie krásky obstarala po založení účtu na E-bay ešte naposledy v roku 2013. Ostatné, ktoré neboli pre mňa také dôležité som si už neobstarala.
Vlani nastalo pre mňa veľké prekvapenie. Keď sme si naplánovali náš prvý nitriansky zrazík v máji minulého roka s Ľubom a Nikky, vedela som, že mi Nikky chce priniesť aj darček k narodeninám, ktoré som zakrátky čas mala mať.
A aj sa tak stalo, krásne zabalený darček s neznámym obsahom som od nej dostala.Usmívající se
Podľa Ľubových narážok o najobľúbenejšej kolekcii Nikky a hmatovom zistení veľkosti krabice a pod. som si myslela, že tam bude nejaká Basic.
Darček som rozbalila až, keď som sa po zraze vrátila domov.
S mami sme zostali prekvapené vo veľmi pozitívnom slova zmysle. Takýto nádherný darček ma až takmer dojal od radosti.Usmívající se
Asi skoro tri mesiace som sa na ňu pozerala v krabici a neodbalila som ju. Basic kolekcie mali prekrásne balenia, najmä tieto úplne prvé, ktoré mali celú krabice priehľadné a vnútri boli až vložené obrázky a nápisy. Inak väčšinou sú krabice od Mattela urobené tak, že krabica je vytvorená v kombinácii tvrdého kartóna s priehľadným platom.
Bolo mi to po tých rokoch, čo som mala prvé svoje Basic dosť vzácne.
Olivia sa našťastie nakoniec z krabičky vyslobodila.
Meno som vybrala zo svojho zoznamu opísaných mien, ktoré sa mi pre ňu najviac hodilo.
Korunou krásy na tejto Steffie sú jej božské žiarivé hrdzavé kučeravé vlasy.
Mohli ste ju vidieť u Lenky (Nauriel), keď ešte zbierala Mattelky, tam som ju chodila obdivovať, samozrejme nemôže chýbať u Nikky jej Scarlet, ktorá má všetky Barbie Basic vyzbierané, ale napr. ju má aj Rachelle v zbierke.
Tieto oficiálne predstavovacie fotky som robila v júni tohto roka. Taktiež v tomto mesiaci nastala v mojej zbierke ďalšia prevratná zmena. Odišlo o do mňa pár Basic kočiek, nechala som si tie, ktoré boli môjmu srdcu najbližšie, ale tie všetky dostali zároveň aj nové kĺbové telá. O tomto "prevrate" v mojej zbierke si povieme neskôr, v inom článku.
S bledými alebo tmavými kĺbovými telami je vždy najväčší problém. S Ľubom diskutujem, aby som si bola istá, aká kĺbové telo je pre akú Baribe najlepšie. Pre Oliviu z u nás dostupných tiel je to Made to Move od Aziatky Neko. MTM je fenomén medzi zberateľmi, proste fantázia, čo sa dám s ním všetko robiť, lenže s jeho estetickým hľadiskom sa vôbec neviem vyrovnať. A už vôbec nie pri tejto kráske, ktorá je luxusná a pôsobí absolútne sofistikovane. Pri dvoch Basic, ktoré dostali MTM telo som to zhltla, ale pri Olivii som strašne dlho rozmýšľala, čo s ňou urobím.
Na E-bay zháňať Pivotal telo v závratných cenách, to nie je vôbec výhodné. Veď samotná Barbie, ktorá má také telo je luxusná kráska, ktorú by som nedokázala o telo obrať. Takže ani jedným smerom z dvoch vymenovaných som nešla.
Z tohto, ale aj z finančného dôvodu som Oliviu už predala zberateľke na Slovensko, kde ju už čakajú jej sestry z rovnakej série.

Nikky ešte raz srdečne Ď A K U J E M za Olivu ako nádherný narodeninový darček♥.
Tvár Steffie je moja obľúbená od Mattela a na hrdzavovlásky mám tiež slabosť.S vyplazeným jazykem
Fotiek je veľa, nevedela som si vybrať, ale určite si ich užite.Usmívající se

Fotky krabice.



Zadná strana krabice.


Obrázok celej kolekcie Barbie Basic 001. Šesť z nich som mala v zbierke.


Celá medzistupňová kolekcia Barbie Basic 1.5. Každá jedna kráska mala okrem prepracovanejších šiat ako mali klasické čiernošatové Basic ešte jeden ružový prvok na šatách.Usmívající se
Zľava doprava:
No.01 Mackie, No.03 Steffie, No.06 Carnaval a No.13 GG.
Vždy sa mi ešte páčila aj Mackie, kvôli ofine, farbe vlasov a bordovému rúžu. GG najmä kvôli účesu a výrazu "zákeráčky" sa mi nikdy neľúbila.
Najkrajšie šaty má pre mňa Steffie. Ona je úplne celá najlepšia.Smějící se



Ako každá Basic aj táto má pri sebe svoj certifikát.


Pohľad na šaty - predná časť. Šaty ako som už vyššie spomínala majú oproti Basic 001 kočkám luxusnejší materiál, taký viac šušťavý, pre mňa Steffie najkajšie aj tvarovo šaty. Len sú tak úzko ušité, že sú na ňu veľmi vypasované, ťažko mi ich obliekli iné moje kočky, ktoré majú kĺby. Len na Pivotal tele ešte sedli. Vďaka tomu, že sú tak úzke a vypasované na tele, Olivia nestojí úplne dobre na stojane.Nerozhodný


Detail na volánik a opasok zo saténovej stužky, ktorý je lepší ako opasky z Basic sád, ktoré boli vyrobené z umelej kože a ťažko sa obliekali.


Pohľad na zadnú stranu šiat, veľký výstrih na chrbte, preto som ich použila aj pri fotení témy šaty s veľkým výstrihom na chrbte (backless dress).
Zapínanie majú ako všetky Barbie Basic 001 na patentky.


Krásna manikúra v rovnakom odtieni ako má farbu pier.


Čierne topánky, tento typ mám rada, lebo drží na nohách a nepadá ako niektoré iné z Basic kolekcií.
















Pohľady zblízka do jej prekrásnej tváričky.Usmívající se




Pohľad na božskú ohnivú hrivu s kučerami.Smějící se


A na záver ako som mala pri predstavovaní Basic vo zvyku si urobíme malú módnu prehliadku s doplnkami, či s úplne inými kúskami oblečenia.Usmívající se

V prvom outfite som sa nechala inšpirovať s medzistupňovým doplnkovým setom práve pre kolekciu Basic 1.5. Bolerko má od zberateľskej Steffie z kolekcie Birthstone Beauties, konkrétne Miss Garnet z roku 2007, pink kabelka a strieborný náramok sú z Barbie Basic 001 doplnkovej sady a náhrdelník je z doplnkovej sady pre bábiku Shelly.Usmívající se






V druhom outfite som chcela niečo iné, aby už nemala Olivia konečne šaty. Vybrala som pink blúzku a strieborné topánky od Fashionistas Raquelle z roku 2012, nohavice od Barbie Style z durhej vlny z roku 2014, veľkú čiernu kabelku od Barbie Hervé Léger 2014 a náhrdelník z klenotníctva Zmrzlinka od Katky.




Tretí outfit bol zvolený, aby bol už viac ležérnejší a nie opäť príliš elegantný. Šaty si požičala od kolegyne Steffie - Midge Life in the Dream House. Náhrdelník je od Barbie Style z druhej vlny z roku 2014, bledomodrý náramok je z mojej dielne, biela kabelka je z dielne Zmrzlinka opäť od Katky a letné topánky sú od Liv Hayden School´s out.Usmívající se






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára