sobota 28. januára 2017

V - Vertical line


Dostávame sa k druhej téme na mesiac november, ktorou bolo písmeno V - Vertical line (vertikálna línia).
Túto té,u som z tohto mesiaca považovala za najľahšiu a preto som sa ju rozhodla ofotiť ako prvú v poradí.Usmívající se

S mami sme rozmýšľali, kde všade a na akých predmetoch sa vertikálne čiary nachádzajú.
Napadli nás ako prvé vyrobené biele stĺpy z lepenky, ktoré sme vyrábali ešte v roku 2008 na moju oslavu menín - oslava v gréckom štýle. Barbie sme chceli obliecť do nejakých z našich elegatných honosných šiat.
Lenže kým sme sa rozhýbali tento nápad zrealizovať, predbehol nás jeden zo zahraničných zberateľov, ktorý požil veľmi podobné stĺpy, ktoré spojil s bábikou v elegantných šatách. Takže tento podobný nápad stihol vytvoriť pred nami.Smějící se
Preto sme rozmýšľali akú inú alternatívu zvoliť. Opäť sme pozerali svet = náš byt, čo vertikálne nám padne do očí. Mami napadol náš paraván so sviečkami, ktorý máme v našej obývačke. A bolo rozhodnuté.
Šaty od Barbie James Bond Live and let die sme chceli na túto súťaž využiť už dlho. Sú totiž teraz veľmi trendy moderné. Retro proste letí aj v móde.Usmívající se
A ako modelku som si vybrala moju obľúbenú elegantnú Shanayu, taktiež Bond Girl Barbie Octopussy.
Tá sa síce v tejto súťaži už ukázala hneď na začiatku, pri téme B - backless dress v hromadnej fotke, tak som sa rozhodla ukázať jej krásu i samostatne.
Paraván som vyniesla na lódžiu, kde sa mi ho podarilo ako-tak zachytiť, je z neho vidno len dolná stredná časť z jeho troch častí. Čajové sviečky sú pre veľkosť Barbie obrovské, preto som ich miesto zamenila umelé kríkové gule, ktoré som už pri foteniach s bábikami využila. A išlo sa fotiť. Využila som čo najviac krátkeho slnečného úseku, ktorý sa v novembri na lódžii ukazuje.Usmívající se

Inak táto téma by sa dala poňať aj inak, vertikálne línie mohli byť zachynené na nejakej špecifickej výraznej veci, ktorú by Barbie držala v rukách. Jedna z organizátoriek Leslie, si vymyslela gitaru, čo sa mi ako nápad neuveriteľne páči.

Prvá fotka je ako zvyčajne tá súťažná.
Tu si pozrite fotky na ukážku s reálnymi modelkami, čo sme dostali.
A tu sú požiadavky a príkazy na túto vertikálnu tému:
Pre túto tému je potrebné zahrnúť zvislé čiary niekde vo fotografii. Ako to urobíte, je na vás. Môžete začleniť zvislé čiary v nejakom aspekte vo svojej fotografii cez módu, tapety, alebo dokonca niečo v prírode alebo architektúre (napríklad stromy, budovy, plot). Buďte kreatívny v tom, ako reprezentovať zvislé čiary!
Túto tému mi nevybrali, aby ste vedeli. Tešte sa už na písmeno W!Úžasný









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára