sobota 28. januára 2017

W - Wrapped


Poslednou témou za mesiac november je W - Wrapped (zabalený/zavinutý). Táto téma sa nám zdala spočiatku veľmi jednoduchá, ale opak bol pravdou. Troška nás i potrápila.Usmívající se

Základ tejto témy bol bábiku do niečo zabaliť. Opäť to chcelo určitý nápad. Proste niečo iné a menej triviálne, veď napr. do stužky omotá bábiku hocikto. Chcelo to nejaký kvalitný nápad. S mami nás napadli rôzne veci. Od korálkov po špagáty. Nakoniec sme si vybrali farebné pierka, ale problém nastal v tom, že na čo ich navliecť, aby držali a aby pri výslednom efekte bola nakoniec bábika do nich obalená?
Napadol nás žinilkový farebný drôt, ktorý mám v kreatívnych materiáloch. Mami sa podarilo z mojich zásob pierok nájsť dve najpočetnejšie farby - tmavomodrú a červenú, ktoré preplietla so žinilkovým červeným drôtom. Pierok bolo aj tak málo, tak na zadnej strane na zadku i chýbali, čo by nebol žiadny problém.Smějící se
Modelku som tiež mala už vybratú, bola ňou So in Style Babyphat Marisa, pretože priamo na nej model vytvorila - zabalila ju do pierok. Taktiež jej ešte vytvorila i čelenku s pierok. Nakoniec sa z nejuž stala taká samba tanečnica z Ria karnevalu.Smějící se Lenže s mami sme stále riešili dilemu, či je to to pravé "zabalenie" a spracovanie témy.
Keďže som modelku mala už pripravenú a hlave som mala i scénu, vyzeralo to, že už nič lepšie nevymyslíme.
Náhodou pri hľadaní nejakého kreatívneho materiálu som vo svojom boxe našla bielu stuhu potiahnutú s bielymi ružami. Mala som ju dvoch farebných verziách, okrem bielej i bledoružovej. Kúpila som ich vo výpredaji pred rokmi v mojom obľúbenom Kiku.
A mne s mamou sa zdala táto stužka na omotanie bábiky lepšia ako drôt s farebnými pierkami. Preto sme sa nakoniec rozhodli pre túto variantu. Len som musela vyxbrať inú modelku, mulatka ako je SIS Marisa sa mi k tejto stužke s ružami veľmi nehodila.
V tom čase som získala dlho vytúženú prírastok Barbie The Look Sweet Tea známu v ČR a SR zberateľskom svete ako Karličku. Jedna trčala od septembra už v Alltoyse, len tam stála o 3€ viac oproti Dráčiku, čo som z princípu odmietla dať. Preto, keď sa prvýkrát, zatiaľ i poslednýkrát v našom najväčšom Dráčiku objavila Karlička, neváhala som a išla už so mnou.Smějící se Nadelila som si ju pod stromček s tým, že neodolám a rozbalím si ju minimálne o mesiac skôr.Úžasný A tak sa Karla ledva neohriala u nás doma a už mala svoj prvý fototermín za sebou. Okrem obalenia bielou stužkou s ružami má na sebe svoje originál topánky a skrátenú verziu strieborného náhrdelníka od dvorného klenotníctva Katky/zmrzlinky.
A keďže samotná Karlička je dosť veľká romantička a ruže, v ktorých je obalená tento pocit ešte viac umocnili, rozhodla som sa ísť týmto smerom pri celej scéne.
Od pozadia po doplnky. Lampa je môj jesenný nový tvorivý kúsok, ktorý som robila do novej spálne pre bábiky v shabby chic štýle. Rovnako ako drevený box a prerobená krajčírska figurína z kolekcie Fashion Fever šiat pre Barbie. Mini anjelik je miniatúra kúpená pred rokom v jednom dekoračnom obchodíku a stôl, ktorého je škoda, lebo je bohužiaľ už zažltnutý stolík, ktorý mám od sady Fireplace play set od Glorie.
Fotiek je pomerne menej, predsa len táto scéna si toľko póz nevyžiadala a ďalší dôvod je novembrové slabé svetlo, i keď som sa pokúšala fotiť aj bez blesku, mohla som použiť nakoniec fotky len s bleskom. Našťastie sú tu už dlhšie dni a radosť fotenia mám opäť raz väčšiu.Smějící se

Tu si pozrite fotky na ukážku s reálnymi modelkami, čo sme dostali.
A tu sú požiadavky a príkazy na túto tému:
Pre túto výzvu, musíte zabaliť svoju bábiku(y) v akomkoľvek materiáli podľa vášho výberu. Je to úplne na vás, aký materiál použijete. Možnosti zahŕňajú stuhu, tyl, plastový obal, posteľnú bielizeň, lepiacu pásku, alebo dokonca darčekový baliaci papier! Dalo by sa zavinúť materiál okolo bábiky v mieste oblečenia, použiť ju ako bariéru, že Vaša bábika sa snaží preniknúť alebo možno Vaša bábika je vzdušná tanečnica a materiál mu/jej sa znáša vo vzduchu. Existuje veľa možností pre túto tému!
Pre mesiac november mi nevybrali ani jednu z týchto troch tém. I keď Urban Streetwear považujem za najlepšiu z novembrových tém u mňa.Usmívající se




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára