sobota 17. marca 2012

Papierové miniatúry na tlačenie a rôzne miniatúrne projekty

Často sa ma pýtate odkiaľ tlačím rôzne krabičky a doplnky do spoločných projektov s mamou, tak som sa rozhodla zhrnúť do jedného článku moje obľúbené stránky na tlačenie papierových miniatúr (printables) a rôznych mini projektov (DIY projects). Ak v budúcnosti nájdem ešte nové stránky, určite ich sem doplním.
Stačí kliknúť na banner alebo napísaný odkaz. Dúfam, že sa stránkami necháte inšpirovať rovnako ako ja a niečo pekné pre svoje bábiky vytvoríteUsmívající seMrkající.




Táto stránka je jedna najčastejšie sa vyskytujúcich stránok pre tlačenie papierových miniatúr. Umožňuje vybrať si miniatúry podľa veľkosti Vašich bábik. Obsahuje široký výber tlačenia plagátov, sviatkov, hier, dokladov, nábytkov až po tlačenie doplnkov do kancelárie.


Tlačenie tašiek, nábytku, doplnkov na rôzne sviatky...


Výroba fotoalbumu, mačkacieho stĺpu na škrabanie, potravín, torty, darčekov...
Obsahuje podrobný popis na ich výrobu a aj súvisiacich doplnkov na tlačenie.

Stránka zamerená na výrobu miniatúrnych doplnkov do roomboxov, Fimo doplnkov, ale aj rôznych vecí na tlačenie. Všetko obsahuje podrobný popis výroby.


Na tlačenie nábytkov, doplnkov, obrazov a pod.


Horšia stránka na papierové miniatúry. Napr. rôzne potraviny, diplomy, hry, časopisy, knihy...


Troška rozmazanejšie papierové miniatúry. Napr. obrazy, Veľká nos, Vianoce, spoločenské hry, krabice na topánky, detské veci...


Veľmi nádherná stránka.
Všetko o miniatúrnych domčekov, doplnkov, projektov, pár vecí na tlačenie,
časopisov a kníh o miniatúrach.



Stránka na tlačenie miniatúr zameraných na rôzne sviatky a plno retro plagátov. Taktiež obsahuje rôzne projekty na výrobu miniatúr.

Tlačenie značiek, kobercov, boxov, tašiek, kníh, darčekov...


Francúzska stránka zameraná na rôzne projekty napr. výroba lampy, fľiaš, paravánu, bonsaju alebo parfémov.
Tiež rôzne papierové veci na tlačenie.

Tlačenie čisto fast foodových krabíc a jedál.

Tlačenie tanierov, rôznych nákupných tašiek, krabíc, obrazov a kníh.


Jedna z mojich najobľúbenejších stránok. Tlačenie vecí na rôzne sviatky (Vianoce, Halloween, St. Patrick Day..), pas, knihy..


Talianka Monica a jej zbierka Barbie, iných bábik, tvorba na ňe a rôzne miniatúrne room boxy
Tlačenie plagátov, tašiek, krabíc, zvieracích vecí, elektroniky, vecí do kancelárie, potravín a spoločenských hier.


Jedna z lepších stránok na tlačenie.
Obsahuje viktoriánske a iné retro časopisy, hračky a spoločenské hry, rôzne retro tapety na steny, plno potravinových produktov a nákupné tašky a krabice (Vianoce, svadba, narodenie dieťaťa a narodeniny).

Tlačenie kníh, máp, rámikov na fotky a plno rôznych značiek (poľovnícke, rybárske, humorné, motoristické, barobé a pubové, reštauračné a potravinárske, krajčírske, kadernícke, medicínske a drogérske). Mnoho je v retro štýle.


Ďalšia obľúbenejšia stránka. Tlačenie rôznych kníh, doplnkov do izieb, rôzne doplnky na sviatky, camp, záhrada, veci pre zvieratá, škola...

a

Pre mňa dve najlepšie stránky, kde sú v rôznych albumoch rozdelené papierové veci do tematických kategórií. Nap. Vianoce, Valentín, zvieratá, svadba, baby doplnky, nábytky, kaderníctvo, krajčírstvo, krabice na topánky, macko Pooh, poľovníctvo, Deň vďakyzdania, drogérie, potraviny, záhrada, krabice, nábytky, prasatá, pošta, papierové hračky a hry, lampy, platňe.... Neúrekom a nekonečne veľa doplnkov na vymenované témy. V prvom odkaze sa nachádzajú aj albumy s časopismi na tvorbu diorám a iných miniatúr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára