štvrtok 25. novembra 2021

Kabát od Janky Edrovej 🧥


Prichádzam s posledným príspevkom pre tohtoročnú jeseň. Na narodeniny 2019 som dostala darčeky od kamarátky Katky G. (uzmrzlinky.blogspot.com) medzi, ktorými bol i tento krásny kabát.
Kabát som veľmi dobre poznala, vždy sa mi páčil aj u Katky a tá vždy vie ako mi urobiť radosť.😊
Autorku kabátu veľmi dobre poznám, pretože jej tvorbu a kreatívny vývin sledujem aj dobrých 10 rokov na internete a pár rokov je aj mojou priateľkov na Facebooku. Je ňou veľmi šikovná, pracovitá a talentovaná krajčírka pre bábiky Janka Edrová.💟😊💗
Jankinu tvorbu som začala sledovať ešte na jej blogu, ktorý mala ako ja a naša komunita bábikárov na blogu.cz. Taktiež som niečo vždy pozrela i na Mimibazare.cz, kde krásne šité oblečenie predávala.
Samozrejme s rýchlou dobou a so sociálnymi sieťami sa aj ona posunula na Facebook, na ktorom má tiež svoju stránku, taktiež mala istú dobu predajnú stránku oblecky-pro-barbie.cz, ale v súčasnosti si ju vyhľadajte na Instagrame pod menom @janaedrova, kde sa presmerujete na jej Etsy shop, pretože Janka už posledné roky predáva len tam a hlavne pre zahraničné zberateľky do celého sveta.😊🌍

Tento kabát patrí medzi moje najobľúbenejšie kúsky, ktoré šije, tak aj z tohto dôvodu som po ňom vždy "pokukovala" u Katky.👀
Kabát som fotila v roku 2019, keď mal u mňa premiéru na Flickri do A-Z fotografickej výzvy na tému A - Apple (Jablko).
O dva mesiace neskôr toho istého roka som ho využila aj do adventného kalendára 2019 na 10.adventný deň, kde v ňom tá istá modelka Charlotta ako i pri téme Apple, venčila psíka, len si vymenila letnejšie tričko za zimnejšie s dlhým rukávom, ale červený klobúk si k nemu nechala.
Vďaka zberateľky Mišky (la-micha.blogspot.com), ktorá ho tiež má od Janky, viem, že ho oblečú i plnoštíhle Barbie. U mňa má zatiaľ toto telo len Elizabeth - Barbie Happy Family babka. Z tohto dôvodu som ho využila i do vlaňajšieho adventného kalendára, kde si ho Elizabeth dala na seba, keďže mám problémy s jej šatníkom, lebo u mňa toho minimálne oblečie.😕
Takže, kto je zvedavý ako vyzerá na babke, tak nech si pozrie tu 14.deň adventného kalendára z roku 2020, kde si ho Elizabeth vzala na nákup vianočných stromčekov.
V hlave som však mala "monkovskú" kontrolku, ktorá chcela, aby sa kabát predstavil vo "vlastnom" samostatnom článku. A to sa podarilo až o dva roky po jeho príchode.😎

Pri téme Apple bol kabát ladený do jesenného štýlu s červeným klobúkom z mojej dielne.
Pri adventnom kalendári 2019 bol ladený dosť podobnom duchu ako pri tohtoročnom fotení, len tam ostal prvok typu klobúk.
Kabát mi kvôli koženým rukávom pripomína viac "rockerský" štýl, nehodí sa mi do "romantických" outfitov.😕
Preto i v tomto outfite som išla do klasických riflí od Barbie Raquelle Style/módnej ikony v šedej farbe.
Od druhej Raquelle Style z druhej série.
Od Barbie Style z prvej série si zobrala topánky na vysokom podpätku.
Tričko s podtlačou je od Barbie Shakiry Rocking Concert. 
A celý outfit som zaklincovala špicatými zlatými náušnicami, ktoré sú pôvodne z dámskych náušníc.

Keďže táto jeseň bola extrémne krásna a slnečná, fotky sa mi vydarili podľa predstáv. 
Situovala som ich do mestského štýlu, keďže ide o kabát, nechcela som vytvárať nejaký interiér.
A táto moja stena s grafitami je u mňa menej využívaná, tak som ju opäť "oprášila".
Jesenný strom mi pred pár rokmi vyrobila mami a videli ste ho v predchádzajúcom článku o kabelkách z Katkinej dielničky.
Aj tu sme s mami využili jeden nový kreatívny nápad v podobe nových listov. Vyrezali sme z reálnych listov, ktoré sme našli vonku malé listy, ktoré sme urobili z rôznych typov kreatívnych vyrezávačiek.😎 Pri tomto fotení som mala len bledožlté listy, na rozdiel v predchádzajúcom článku o kabelkách.

Modelka je moja Keiko (Barbie Basic 001, Model No.05), ktorá sa mi farbou rúžu a telom Made to Move hodila najviac, keďže som potrebovala poriadne "ohybné" telo na moju obľúbenú My scene vespu.😊
















U tohto kabáta sa mi páči jeho strih a využitie dvoch typov látok ako je umelá koža.





Janka mala na tomto kabáte i štítok s odkazom na svoju českú stránku. Neviem, dnes by som tipovala, že tam štítok s etsy shopom.
Mám rada i tieto detaily na šitých oblečeniach pre bábiky.😊

7 komentárov:

  1. Obdivuji krásné fotky i kabátek. Janinu tvorbu dobře znám a moje panenky od ní pár kousků mají.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ruženka, ja viem, že i od nej máš niečo pre svoje bábiky.😊😎

      Odstrániť
  2. Krásné fotky na ještě krásnější panence. Od Jany ještě žádné oblečení nemám, ale jak koukám má krásné šité oblečení.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super kabát a úžasné fotky, perfektný štýl, veľmi sa mi to páči ako je to zladené fakt na takú pohodovú jesennú jazdu po meste :-)

    OdpovedaťOdstrániť