streda 1. januára 2014

Happy New Year 2014!


Už dlhší čas som rozmýšľala, že zorganizujem aj tento rok silvestrovské fotenie. Síce som fotky nestihla dať ešte v starom roku, ale myslím, že vás fotky potešia ako môj prvý článok v Novom roku 2014Usmívající se.



Ako vidíte, Vianoce 2013 priniesli aj u mňa nové prírastky do sveta bábik.Úžasný
Konečne som sa aj ja dočkala svojej vysnívanej Darie. Darie som zatiaľ nevybrala meno, ale určite sa nebude volať Daria. Ďalším odtajneným vianočným darčekom je môj nový pes pudel Prince.
Využitie izby v druhom dome mi vnukla ako nápad moja mama.
Táto miestnosť je zariadená v modernom štýle, ale nie je ešte úplne zariadené, najmä jej chýba podlaha, zatiaľ sa nám nepodarilo zohnať bielu samolepiacu tapetu vo vyhovujúcej cene.
Ako som písala v predchádzajúcom článku, pôvodne bol klavír v prvom starom dome, kde bol súčasťou elegantného zariadenia s jedálňou.
Ako vidíte už sme ho prefarbili, len má pár nedostatkov, ktoré musím v budúcnosti opraviť, ale na fotkách ich našťastie nevidíte.Usmívající se
Keďže sa situácia zmenila a Sindy jedálenský set je väčší ako bol náš pôvodný Mattel, klavír sa do miestnosti s veľkou jedálňou, kreslom, kozubom a hojdacím kreslom už nezmestil. A tak sa premiestnil do druhého domu do modernej obývačky, kde má už svoj priestor.Usmívající se



Daria má na sebe večerné šaty od Fashionistas Hollywood Divas Artsy u mňa Ashanti, ktorú ste mohli vidieť v predchádzajúcom článku. Topánky sú z Basics sady doplnkov, náhrdelník je od prvej Fashionistas Raquelle s ružovými melírmi.
Orlando bohužiaľ nemal veľmi na výber, dostal jediný oblek, čo mám doma pre Kenov a na nohách má vlastné topánky.


Kvalita fotiek nie je bohviečo, fotila som s bleskom, fotky bez blesku s umelým osvetlením boli dosť rozmazané. Ale ešte v starom roku som sa rozhodla, že si vyskúšam fotenie vo väčšom formáte.



Orlando má síce už rok za priateľku Shirley (BB 1.0 Tango), ale Darii ako Bond girl jednoducho nešlo odolať.Smějící se



Pohľad na Princa.


Aj keď domy pre bábiky nie sú dokončené, ale mama sa vyhrala a väčšinu miestností v oboch domčekoch vianočne vyzdobila. Moderná izba potrebuje aj moderný vianočný stromček.
Stromček vyrábala mama ešte pred 3 rokmi, tieto Vianoce ho len znova, modernejšie vyzdobila.Usmívající se


Tento novoročný veniec bola rýchla silvestrovská tvorba mojej mami, o ktorú som ju požiadala. Novoročné ozdoby sú dekoračné nalepovačky, ktoré som si predpár rokmi kúpila a až teraz som im konečne našla uplatnenie.Smějící se

Končí sa zas ďalší rôčik,
do nového je len krôčik.
K nemu láska do balíčka,
hodne šťastia a zdravíčka.
Šťastný Nový rok 2014!

Želá Mary, firma "Matter" a samozrejme aj naše mačky.Mrkající

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára