piatok 10. januára 2014

Clawdeen a Clawdeen: Stretnutie v kaviarni


Clawdeen Scaris som Vám predstavila ako prvú. Neskôr sa naprechodný čas u mňa ubytovala aj Clawdeen Coffin Bean. Samozrejme, že predtým ako Coffin Bean odišla, musela som ju spoločne pofotiť aj s jej dvojčaťom Clawdeen Scaris.Smějící se


Pre ich spoločné stretnutie som ako inak využila novú MH kaviareň.
A vymyslela som krátky príbeh.
Clawdeen Scaris bola dlho na cestách a teraz, keď sa už konečne vrátila domov, rozhodla sa, že prekvapí svoju sestru Clawdeen Bean a navštívi ju v jej kaviarni.Usmívající se
Keďže sa dlho nevideli, Clawdeen Scaris jej vypráva svoje cestovateľské zážitky a nakoniec jej aj ukazuje album s nafotenými fotkami.















Tieto dve Clawdeen považujem za tie najkrajšie z tých, ktoré Mattel doteraz vyrobil.
Som rada, že som mala možnosť na chvíľu ubytovať aj Clawdeen Coffin BeanUsmívající se.


Každá jedna preferuje svoj vlastný štýl obliekania. Scaris považujem za elegantnú dámu a Coffin Bean za športové dievča.


Milujem tie ich ušká.S vyplazeným jazykem



Ďakujem Vám za trpezlivosť, že ste prežili moje menšie úpravy na blogu, ktoré sa týkali väčšiny hlavných rubrík a podrubrík. Teraz mám celkovo 12 hlavných rubrík, ktoré majú vlastné detailnejšie členenie. Veľa rubrík zmenilo aj svoj pôvodný názov, nové názvy sú už teraz výstižnejšie. Priebežne, keď pripudne nejaký nový prírastok alebo nábytok a pod. sa môže stať, že vytvorím preň ďalší "tabuľkový" článok.
Zmeny som už plánovala dlhšie, ale hlavne s novým rokom som sa dokopala aj tieto zmeny zreatlizovať.Úžasný

P.S. Osobne ešte ďakujem Zuzke, ktorá okomentovala každý vytvorený tabuľkový článok.Mrkající

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára