piatok 14. augusta 2015

DNTM cycle theme 4: Bridal Buyer Magazine


Pokračujeme fotkami modelingovej súťaže na Flickri. Téma štvrtého kola súťaže bola
Bridal buyer's magazine - svadobný magazín. Táto téma patrí zatiaľ medzi moju najobľúbenejšiu z tejto súťaže.Usmívající se


Táto téma mi maximálne vyhovovala, keďže som mala všetky potrebné šaty a doplnky na vytvorenie svadby. Bridal buyer's magazine je svadobný americký časopis, ktorý naozaj existuje.

Pravidlá pre toto kolo boli:
- musia byť dve fotky spoločne ako pri predchádzajúcej téme
- na fotke vpravo musí byť vidno celé telo modelky
- na oboch fotkách musia byť svadobné šaty
- na fotke s celým telom modelky môžete využiť aj pomocnú aktérku/aktéra
- na fotke zblízka musí byť modelka sama
- na fotke zblízka musíte použiť elegantné pozadie
- fotky musíte spraviť ako svadobný časopis

Pozadie s jemnými ružičkami bola presná voľba pre toto kolo. Svadobnou tematikou som sa sama zaoberala pre troma rokmi. Vtedy som ušila až dvojo svadobných šiat + šaty aj pre družičky.Usmívající se
Vedela som, že určite využijem možnosť pužitia druhej osoby. Tiež som vdela, že to bude určite družička, pretože pre ne som mala už spomínané šaty. Rozmýšľala som, ktoré z dvoch svadobných šiat vyberiem. Prvé elegantné svadobné šaty som vylúčila, pretože veľa "súperiek" už vtedy dalo súťažné fotky, na ktorých mali ich bábiky svadobné šaty "užšieho" typu. Preto som vybrala tie druhé - romantické svadobné šaty.
Preto som nakoniec zladila k nej aj družičku. Vybrala som z troch družičiek tú "najdospelejšie" vyzerajúcu svoju Skipper/Vivien.
Shanii som k týmto šatám dala iný typ závoja (je viac honosnejší), ktorý som vyrábala pred troma rokmi do svadobného salónu - Weeding bells. Taktiež aj náušnice dostala nové, ktoré som vlani vyrobila zo svojich náušníc. Svadobnú kyticu vyrábala pred 3 rokmi do salónu firma "Matter". Tiež som vybrala práve tieto kaly, ktoré mi oproti kyticiam súperiek vyzerali inak. Väčšinou mali kyticu s ružami.
Aby boli fotky zaujímavejšie využila som ozdobný stĺp, ktorý tiež pochádza zo svadobného salóna pre bábiky.
Fotky som pomerne rýchlo nafotila, celkový/najväčší problém nastal pri vytváraní koláže/časopisu. Musela som vytvoriť anglický text, ktorý by bol logický k danej téme a dával by zmysel. Prvá strana/obálka časopisu,, tak tá mi ešte išla pri tvorení celkom dobre. Na Googli som sa nechala inšpirovať s rôznymi obálkami svadobných časopisov, a nakoniec vytvorila to, čo vidíte na prvej fotke, ktorá bola súťažná.
Fotka s družičkou je vlastne taká "dvojstrannová" do časopisu. A do nej som potrebovala nie už rôzne svadobné témy a názvy ako pri fotke na obálke (zblízka), ale lepší "výňatok" anglického textu. Ja som si vybrala romanitckú svadbu, ale text som hľadala skoro 2 hodiny. A nie a nie ho nájsť. Nakoniec sa moja mama na moju "beznádejnosť" nevedela pozerať a vrhla sa na hľadanie ona. A jej sa to do pol hodiny podarilo. Text hovorí o tom, ako by mala vyzerať romantická nevesta.Usmívající se

Shania skončila zo 17 účastníčok/modeliek na 12. mieste. Bola som dosť zaskočená, rozhodne som čakala lepšie umiestnenie, považovala som to za nespravodlivé.
Po tomto kole začala "móda" - postupne odchádzali niektoré účastníčky/súperky súťaže, čo Shanii a mne vôbec neprekážalo, práve naopakS vyplazeným jazykem.

A vychutnajte si ostatné fotky romantickej nevesty Shanie.Úžasný

















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára