nedeľa 16. augusta 2015

DNTM cycle theme 6: Animal print design


Pokračujeme opäť fotkami z modelingovej súťaže na Flickri, ktorej sa zúčastňujem s mojou Barbie Shaniou a robím fotky na dané témy od mája tohto roka. V poradí už šiestou témou bola Animal print design - Dizajnová zvieracia potlač/látka.Usmívající se


Pravidlá pre toto kolo súťaže boli:
- modelka môže mať na sebe akékoľvek oblečenie s dizajnom zvieracej potlače
- vlasy/účes môžu byť vo bláznivom štýle
- pozadie môže byť v exteriéri s rastlinami
- nesmú byť topánky, musí pôsobiť ako "zviera"
- modelka musí pózovať ako zviera, ale pritom musí byť stále za modelku
- akýkoľvek zvierací vzor
- nesmú byť použité "Vaše" vlastné šaty

Priznám sa, keď som po prvýkrát zbadala zadanie tejto témy veľmi som sa potešila.
Ale pár minút potom som začala uvažovať aké oblečenia so zvieracími vzormi majú moje bábiky v šatníku?
Dva tri skôr prvk/doplnky ako je napr. leopardia šatka od Style Raquelle/módnej ikony alebo leopardí kožuch s čiapkou, ktoré nevyzerajú veľmi štýlovo pre tútot súťaž. Najlepší nápad mi prišiel použiť outfit, ktorý som pred rokmi šila s názvom "Wild cat".
Len mama mi vraví, že ako už poznáme módny vkus chlapca, ktorý túto súťaž organizuje a sám ju aj boduje, tak sa mu tento model nebude páčiť, pretože on má radšej eleganciu = rôzne typy šiat typu dlhé a elegantné.
Tak som sa rozhodla, že by som po dlhšej dobe mohla aj niečo ušiť len časovo mi tento nápad veľmi nevyšiel. V tomto momente mama chytila túto tému do vlastných rúk a išla tvoriť zázraky.
Chlapec vždy dáva pri vyhlasovaní novej témy aj názorné ukážky. Vo väčšien prípadov ide od "ukradnuté" fotky zberateľov bábik z Facebooku. Už sa mu jeden zberateľ na Flickri ozval, či sa spýtal tých zberateľov o povolenie "rozširovania" ich fotiek. Odpovedal mu, že áno, ale vraj mu do vyhlásenia témy neodpovedali a zjavneho mu to pri každej novej téme neprekáža.
Na fotkách, ktoré nám dal pri tejto téme za príklad boli len samé divožienky v ozajstnej prírode a na sebe mali len dlhé vejúce šaty vo zvieracích vzoroch. Preto si aj mami zaumienila, že vytvorí nejakú divožienku/amazonku.S vyplazeným jazykem
Zobrala si dva typy leopardích látok, ktoré mám na sklade pre tvorbu šitia pre bábiky a začala bez využia šitie Shaniu omotávať do jednej leopardej látky. Dolný koniec šiat "roztrapkala" a uchytila ich červenými špagátmi, ktoré si požičala so svojho náhrdelníka. Týmito špagátmi omotala celú Shaniu od hlavy, cez krk až ku jej pásu.
Do hlavy som ešte našla zo svojich kreatívnych zásob malé pierko, zlatý náramok na ruku od
a fialového papagája z Mattel setu bazéna, ktorý som už pred 2 rokmi predala, ale papagáj a niektoré veci mi z neho zostali.
Dýka je miniatúra - prívesok z náhrdelníka, ktorý som kúpila pred dvoma rokmi vo výpredaji a je ako suvenír v obchodíku so suvenírmi - Argentína.
Gumové hady pochádzajú z mojich detských čias, všetky porasty a drevený peň pochádzajú z čias nášho rodinného kvetinárstva. Týchto peňov máme doma viacej, pôvodne sa na ne robili/vypletali vianočné svietniky.Usmívající se
Ešte pár kameňov a domáca džungla bola na svete! Teraz už len zvyšok fotiek. Úplne prvá fotka bola oficiálna - súťažná.
Výsledky v tomto kole neboli. Tie chapec spojil so 7 kolom. Opäť asi 3 súťažiace odstúpili, s nimi aj posledné IT bábiky a ostali len Barbie, Bratz a My scene bábiky. Preto sa asi chlapec rozhodol predčasne ukončiť toto kolo s tým, že vytvoril už len zostávajúcu top šesticu bábik a v nej bola samozrejme aj moja drahá Shania.Úžasný Pritom z našej šestice jedna súťažia nedala fotku do tejto témy- Ale nechajme to, už si vychutnajte samotné fotky Shanii ako "Amazonky".S vyplazeným jazykem









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára