sobota 6. mája 2017

Baby Stroller - Steffi Love Sunshine Twins


Ďalší článok, ale troška z iného súdka ako sú nábytky, či Stardollky.Usmívající se
Troška som rozmýšľala, s ktorým okruhom fotenia pokračovať a nakoniec som zvolila tento okruh.
Krásny ružový hlboký kočík.


Vo svojej zbierke mám už od detstva dva typy kočíkov, ktoré som v začiatkoch môjho blogovania tu na blogu už predstavila. Prvý je retro kočík, ktorý som už pred dvoma rokmi predala a druhý je športový, ktorý stále ešte mám.
A keď som začala so zberateľstvom a s tvorbou Barbie sveta túžila som presne po takomto hlbokom typickom kočíku pre bábätká, ktoré mám zatiaľ len jedno, ale aj tak mi to nevadilo.Smějící se
Mattel pokiaľ viem veľa toho v tejto sfére nevyrobil. Pamätám sa na jeden zo setu Barbie s najmenšou sestrou Krissy z roku 2000 a to je všetko.
V hračkárstvach som obdivovala presne tento typ kočáka, ktorý mala bábika Steffi od Simba Toys vo svojej výbave s bábätkami. Lenže kupovať bábiku, ktorá sa mi vôbec nepáči kvôli kočíku som nechcela, preto som získanie kočíka viacej neriešila. Vravela som si, že možno na nejakom bazári ho raz objavím.
V januári 2014 sme s mami napriek tomu, že máme vlastné dva veľké domy kúpili plastový 3 poschodový dom/vilu od Mattela, ktorý chcela viac mami ako ja. Pani, ktorá dom predávala dávala k nemu aj iné doplnky, ktoré neboli súasťou výbavy domu. Ako napríklad auto alebo tento kočík. Ja keď som ho po rozbalení domu uvidela, tešila som sa mu vtedy možno viacej ako domu. Takú radosť mi jeho nadobodnutie urobilo. Úžasný
Keďže sa v budúcnosti vidím vo fotopríbehoch s bábikami, tak kočík vidím ako veľmi vynikajúcu vec k dosiahnutia najväčšej realistickosti.Usmívající se
Spomínaný dom mám konečne nafotený a v blízkej budúcnosti by som rada uverejnila o ňom článok na blogu.
Vráťme sa k samotnému kočíku. Je ružovej farby, čo mi v tomto prípade vôbec nevadí, lebo pre mňa je to kočík pre bábätko dievčatko. Je krásne do detailov vypracovaný, dá sa sklápať, či vytvoriť z neho i prenosku.

Pohľad na prednú stranu kočíka. Musela som mu len vymeniť gumu, ktorá drží láku zo spodnej strany na umelej hmote. Stará už bola vydratá a nepružila.


Pohľad na rukoväť a na visiacu ružovú sieťku. Sieťka je i dole pri kolesách.


Zadná strana kočíka.


Po sklopení strechy, ktorá sa dá sklápať a taktiež i celá konštrukcia sa dá sklopiť pre skladovanie ako napríklad do Barbie auta.Smějící se


Po vybratí z konštrukcie ako prenoska. Preto má tie rukoväte z látky.Smějící se Vzor látky nie je zvnútra čisto ružový, ale také bielo-ružové káro.


A tuto vidíte ešte oddelenú konštrukciu kočíka.


A teraz už samotné fotky v "akcii" s Kaylou menom Lian, ktorá už u mňa od vlaňajšieho leta nebýva. Padla za obeť triedeniu mojej zbierky. Ešte mám v archíve jednu sériu fotiek, takže úplne s ňou sa ešte nelúčite.
Z Lian som tentokrát urobila mladú aupairku.Smějící se V parku sa rozhodla cez leto vykočíkovať maličkú Lilien, ktorá sa na mojom blogu naposledy vyskytla len vo svojom predstavovacom článku, keď som ju kúpila v nábytkom baby sete.
Fotky som robila vlani v júni. Vtedy som taktiež vyrobila i dva "reálne" stromy, ktoré som pri tomto fotení potrebovala nutne využiť, keďže boli nové.Smějící se Hnedý plot je taktiež moja výroba z predchádzajúcich rokov.



























A takto vyzerá Steffi s jej dvojičkami, kde sa kočík nachádzal. Inak má už veľa verzií, ke kočík prechdáza rôznymi drobnými úpravami, ale vždy je to to isté. Vo väčšine prípadov má bábika iné oblečenie a kočík inú farbu kolies, či iný odtieň ružovej látky.Usmívající se


A tu je samotné balenie krabice. Obe fotky sú stiahnuté z internetu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára