pondelok 1. mája 2017

Barbie Deluxe Bathroom (2015)


Pokračujeme predstavovaní kúpeľňového nábytku od Mattela. Toto je jeho druhá časť, ktorá sa predávala s bábikou Barbie, čo sa mi vôbec nepozdávalo, pretože playlinky a ešte k tomu blondínky už vôbec nezbieram. Troška som váhala, či do tejto kúpy mám vôbec ísť.

Videla som ju v Dráčiku, ktorý mám v ceste od domu najbližšie, ale zaváhala som a viac som ju nevidela. V januári minulého roka som preto rozbehla hľadanie po internetových hračkárstach, aby som túto kúpeľňu našla.
Objavila som ju až v jednom internetovom hračkárstve a spolu s poštovným sa mi cena nezdala výhodná. Tak som si povedala, že nechám to tak, aby to vyriešil čas. Zakrátko sa mi sen splnil. S mami sme išli na nákupy do Hypermarketu Tesco, v ktorom sídli aj obchodno-nákupné centrum Galéria a v ňom Dráčik, v ktorom som len raz túto kúpeľňu videla. Má sklený výklad a keď sme išli okolo neho, mami padla do oka vrchná polička a zdalo sa jej, že vidí zbočnej strany niečo podobné ako je táto kúpeľňa. Mne sa to spočiatku zdalo nepravdepodobné. Keďže cez výklad som si ani ja nebola istá, vliezli sme priamo dovnútra, aby sme sa presvedčili. Keďže to bola až horná polička vo výške, tak sme zavolali predavačku, ktorá si priniesla malý rebrík a pozrela sa presne, čo je za ostatnými a div sa svet, áno, bola tam presne táto kúpeľňa v celej svojej kráse. Už som neváhala a kúpili sme ju.Úžasný Predsa len cenovo vyšla lacnejšie ako keby som ju mala kupovať cez internet. S mami sme túto historku potom spoločne prebrali, bolo to asi tak, že opäť raz robili predavačky nejaké zmeny medzi regálmi s bábikami a kúpeľňu schovali za ďalšie sety nábytkov a bábik. Keďže tento Dráčik je u nás asi najmenší, tak je tam dosť malý priestor na vyloženie bábik, aby ich všetky bolo vpredu vidno.
Dôležité je hlavne to, že ho mám, lebo viacej som ho už u nás v žiadnom Dráčiku nevidela predávať.
Barbie som nakoniec rýchlo predala, takže sa mi nejaké peniažky z tejto investície i vrátili.Usmívající se Som preto veľmi spokojná.
Splnilo sa mi všetko v tejto oblasti.Smějící se
Ako iste viete z prvého článku, dokúpila som si ešte tretí kúpeľový set, aby som kúpeľňu mohla uceliť. Ten zakrátko tiež predstavím. Tieto fotky sú z vlaňajšieho januára.

Začneme so sprchovacím kútom. Dizajnovo pekný a praktický. Len tá veľkosť, najmä výška, veď posúdite i sami pri fotkách s Barbie, že by mohol byť určite aspoň vyšší. Pre naše diorámy stačí, kúpeľňa je u nás tiež menšia miestnosť, takže nebije veľkosťou do očí. Páči sa mi záves v čierno-bielo pásavých farbách s ružovými kvietkami. I tu je polička, ktorá má diery, aby sa mohli do nej strkať doplnky ako sú sprchové gély, či šampóny. Opäť je to ten "legový" systém.Usmívající se


Predná strana umývadlovej časti. Priznám sa, že práve umývadlo so zrkadlom a doska, ktorá napodobňuje drevo je moja najobľúbenejšia časť celej kúpeľňovej zostavy, pretože je dizajnovo moderná.Usmívající se


Zadná strana. Môžete vidieť, že skrinka je falošná, vzadu je prázdna časť.


Efekt vonkajšej položenej misy, tak takéto umývadlo by som brala aj u seba doma všetkými desiatimi. I mojej mame sa tento trend umývadla nesmierne páči.Smějící se Výhodou, ktorá sa mi i veľmi páči je možnosť zastrkovania zubnej pasty a kefky do okrajových otvorov umývadla.Usmívající se


A tu vidíte doskovú časť, kde sú tiež špeciálne "legové" otvory na jednotlivé drogérie, či iné Mattel veci podľa vlastného výberu.Usmívající se Páči sa mi zaujímavý vzor na tejto doske.

Vešiak na uterák je tiež krásny.


Doplnky tvoria asi dva sprchové gély, fialová zubná kefka, ružová zubná pasta a tyrkysový uterák. Za kefku som vďačná, takúto miniatúru totiž moje bábiky doteraz nemali.
Opäť i pri tomto sete má každý jeden doplnok uchytenie na prst bábiky, čo je pre deti na hranie výhoda.


Fotky v "akcii" s Barbie.















A pár fotiek samotnej Barbie s tvárou Millie. Bola to moja prvá držiteľka tejto novej playline Barbie tváre v zbierke. Ja túto tvár vôbec nemusím, je taká "príliš" sladká a detská. Možno pre dievčatká dobrá, pre zberateľov už podľa mňa slabá.
Millie má inak pekný účes v cope a zaujímavo riešené a premyslené "osuškové" šaty.
Je omotaná vlastne do osušky, ale má na ňu i ramienka.Smějící se Zapínajú sa vpredu na suchý zips.








A fotka samotnej krabice.


Zadná strana, kde vidíte všetky nábytkové a doplnkové sety pre sezónu 2015/2016



Čuduj sa svete. Kúpeľňový mám už celý. Dokonca sa mi nedávno podarilo zohnať i kozmetické doplnky.
Plus mám dva doplnkové sety z kuchynského nábytku.Úžasný



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára