piatok 24. novembra 2017

Doll(s) with red hair


Pred vypuknutím vianočnočného prekvapenia u mňa na blogu si dáme ešte jeden článok o ďalšej hre na Flickri, ktorá s hrala v rovnakom období ako Wiggle dress, ktorú ste videli dva články pred týmto. Niekedy koncom augusta.
Názov tejto hry bol Doll(s) with red hair - (bábika(y) s hrdzavými vlasmi).


Tak tie moje všetky hrdzvovlasé bábiky, ktoré mám v zbierke ste mohli už vidieť nedávno v článku Colorful autumn.
Keď ma označili v tejto hre, hneď som vedela, ktorú kočku do hry zapojím. Chcel som mať konečne fotky s Blanché na novom kĺbovom tele, ktoré má od jari od Barbie The Look Sweet Tea, ktorú som po druhýkrát špeciálne pre účely prekĺbenia kúpila.Usmívající se
Fotila som po dlhom čse opäť v dioráme v našom Barbie dome. Opäť raz moju obľúbenú thajskú izbu, pretože mi ladila s oblečením, ktoré mala Blanché celé leto na sebe.
Mala by som sa polepšiť v novom roku a fotiť bábiky v nich častejšie, žiaľ momentálne majú domy opäť raz zničené strechy od našich mačiek, ktoré na ne chodia skákať a keďže sú strechy len z obyčajných kartónoch, tak s prepadávajú izby na najvrchnejšom poschodí prežili "zemetrasenie". Už sme tento problém s mami riešili viackrát. Momentálne sme dostali nový nápad ako mačkám zabrániť, aby skákali a chodili po strechách Brbie domov. Tento nápad chceme do Vianoc aj reálne zrealizovať.
Blanché ste už mohli vidieť v tomto outfite pri projekte kvetinárstva - The Flower Lady shop, ktorý som prezentovala na tohtoročný Deň Matiek.Úžasný
Zelené bolerko som vymenila opäť raz v kope s rôznymi vecami pre bábiky od Moniky (Iski Kavicky).
K outfitu som pridala čierne body od Barbie The Look Urban Jungle Millie, kvetinovú sukňu má od Barbie The Look Sweet Tea Krličky, topánky sú od Barbie The Look City Shine Pazette, zlatý náramok je od jednej Barbie z Basic rady, náhrdelník a náušnice sú z dielne od Katky/zmrzlinky a čierne slnečné okuliare som raz dostala zdarma od jednej slovenskej zberteľky pri vlaňajšej kúpe nejakého Barbie oblečenia.
Fotky nie sú celkom dobre nasvetlené, mala som len možnosť použiť stolnú lampu a tá niekde Blanché príliš presvetlila. Musím si dokúpiť žiarovky do štipcových malých lampičiek, ktoré som využívala pre fotenie v diorámach v minulých rokoch.

A teraz už konečne fotky bez mojich kecov.Smějící se












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára