streda 4. januára 2012

Barbie Basics 2.5 Model No.04 a No.08


Predstavujem Vám aj ja svoj vianočný darček. Už skoro všetci na blogoch ste sa pochválili svojimi bábikami, tak ešte sa k Vám pridám aj jaSmějící se.

Ako som sa k týmto kráskam dostala? Začne od začiatku. Od septembra som stále vyčkávala príchod druhej polovice BB jeans collection. Veľmi som túžila po Terese a modeloch 15 a 16. Po zistení v novom Barbie katalógu sa moje túžby rozplynuli. Ale neprestávala som pravidelne navštevovať Dráčik a Alltoys u nás v Nitre. Čakala som, že objavím Jacka Sparrowa, ale nič. Pýtala som sa naň aj cez internetovú stránku u Alltoys ešte začiatkom októbra. Tam mi povedali, že ho objednajú. Po mesiaci čakania na odpoveď som im ešte raz napísala. Odpoveď znela, že v roku 2011 určite nie. Možno v roku 2012. Ale pred mesiacom som samotnom Alltoys dostala odpoveď, že u nich určite nebudeNerozhodný. Tak sa moja túžba po vianočnom darčeku odobrala k iným smerom. Zo zvedavosti som sa išla pozrieť na internetový obchod Dollslandu s nádejou, že si možno objednám model 04 z BB 2.5. Ale táto kráska tam nebola. A ja pevne rozhodnutá som si povedala, že si teda urobím radosť s jej "sestrou" zo série BB 08. Tá bola mojou druhou favoritkou. Po poslatí objednávky mi z Dollslandu odpísali, že majú na sklade aj ďalšie dve zo série a tak po porade s mamou som sa rozhodla dokúpiť aj moju vysnívanú 04. Bolo už treba len čakať. Kvôli drahému poštovnému sa by mi ani nebola oplatila kúpa len jednej bábiky.
V polovici novembra som si bola na pošte vyzdvihnúť moje krásky.
Dostala som aj menšiu zľavu, zistila som, že teraz sú ešte drahšie o 6€.
Tak som veľmi spokojná, že som možnosť využila. Brala by som aj tretiu do trojice, ale tá sa mi páči najmenej a peniaze si šetrím stále na BB 2.0 druhú polovicu alebo na JackaUsmívající se.
Ináč, Jacka mi mama našla na jednej internetovej slovenskej stránke niekedy koncom novembra, ale to som už vedela, že bude vypredaný. Ale ešte som to riskla, odpísali mi, že mám 12 dní počkať a oni uvidia, či im ho dodávateľ dodá. Nakoniec z toho nič neboloZamračený.

Veľmi som šťastná, že ich mám. Sú pre mňa splnením veľkého sna. Kúpila som si ich za vlastné zarobené peniaze, tak sú mojim vlastným vianočným darčekomSmějící se.


Mená Vám zatiaľ neprezradím, počkajte si na samostatné článkyS vyplazeným jazykem.
Vydržala som ich nerozbaliť do Vianoc. Boli aj zabalené vo vianočnom papieri.



Fotky nie sú až také svetlé ako by som si ich predstavovalaNerozhodný. Samostatné sú lepšie.










Najlepšie priateľky.


A teraz pár kreatívnejších fotiek. Použila som gauč z African room od firmy Matter. A samozrejme nových domácich maznáčikov.Usmívající se











Nabudúce dám už samostné články a predstavia sa VámSmějící se.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára