piatok 20. januára 2012

Cleo de Nile

Cleo de Nile - Monster High 2009


Predstavujem Vám svoju Cleo de Nile. Je to moja druhá Cleo, pretože aj moja jedna mačka sa volá CleoSmějící seSmějící se. Cleo je dcéra múmie a bola v sete s Deucem Gorgom. Je to môj vianočný darček od mojej mamičky.Usmívající se
Prvýkrát som videla Monsterky u Vlaďky a vôbec sa mi nepáčili. Zdali sa mi divné, ale najviac sa mi od prvej chvíle páčila práve Cleo. Nikdy by ma nebolo napadlo, že raz jednu príšerku budem mať aj ja doma. Minulý rok začali na mňa zo všetkých stránok postupne vykúkať rôzne príšerky. Najprv sa mi páčili len trošku, ale nakoniec som si ich všetky zamilovala. No, mojej mame sa vôbec nepáčili. Bol september a mala som meniny. Rozmýšľala som, že si kúpim pyžamkovú Cleo. Ale peniaze, ktoré som dostala na meniny som minula na iné veci a mame by sa príšerka veľmi nepáčila. Ale mala som menšiu taktiku. Všade na rôznych stránkach, kde sa vyskytla Cleo som sa jej ju snažila vždy ukázať. A čo sa nestalo. Mama si Cleo úplne zamilovala. Chcela mi kúpiť pyžamkovú, ale rozhýbala sa dosť neskoro na začiatku decembra, kedy už boli všetky príšerky vypredané okrem dvojbalenia Cleo+Deuce. Deuce nepatrí medzi mojich obľúbených, ale je pravda, že táto Cleo sa mi páči viacej ako pyžamková.Usmívající se
Mama mi povedala, že aby som mala radosť kúpi mi aj to dvojbalenie, keďže BB2 model 15 a 11 u nás nepredávali. Aj keď maminou top príšerkou je stále pyžamová Cleo, ale aj táto sa jej páči. Ja som bola šťastná ako blcha, skoro každý deň som sa na nich chodila pozerať, pokiaľ neboli zabelený do vianočného papiera.
Dnes budú fotky len Cleo a pár spoločných s Deucem.
Na Deuceho som si už zvykla a aspoň Cleo nie je sama, pretože neviem, či mi pribudne ďalšia príšerka. Stále sa orientujem hlavne na Barbie.

P.S. Ľubo aspoň v jednom darčeku si sa trafilMrkající.





Spolu na stojanoch.


Cleo sama aj s denníčkom a hrebeňom.


Domáce zvieratko - hadica Hissette.


Doplnky: mobil s puzdrom a kabelka.


Cleo bola fotená na dvakrát. Prvýkrát na slniečku s ružovo-čiernym pozadím a druhýkrát menej slnečnom čase s klasickým bledohnedým pozadím.










Tunika a opasok.


Šperky.


Topánky.


Čelenka/korunka.


Pár fotiek do tváričky.Usmívající se



Krásne náušinčky.


Jedna fotka, kde má dole tuniku a je len v obväzovom overale.






A ešte pár fotiek na kráľovskom tróne ako sa na pravú Egypťanku patrí.







Pá, pá Smějící se.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára